Simon Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zrobiłem pierwszą analizę VAGiem i mam w Engine błąd: 01117 - Generator terminal DF Load Signal 27-10 Implausible Signal intermittent po wykasowaniu nie pojawia się już więcej ten błąd czego on dotyczy?Coś z sondą lambda? Nie umiem też się skomunikować z klimą mam USB VAG KKL robiłem już w ustawieniach portu wszystko co opisane na tym forum i nic "To many errors transmision" czy coś takiego Ma ktoś jakiś pomysł?
Gość zdeniu Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 01117 - Sygnal obciążenia z zacisku alternatora DF, Sygnał ładowanai generatora terminala DF sprawdź regulator napięcia ewentualnie przewody od alternatora do ECU
Simon Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 Wielkie dzięki jutro poszukam co i jak...
Strahd Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Nie umiem też się skomunikować z klimą mam USB VAG KKL robiłem już w ustawieniach portu wszystko co opisane na tym forum i nic "To many errors transmision" czy coś takiegoMa ktoś jakiś pomysł? Robiles to? Sposob na klime
pre_pl Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 01117 - Generator terminal DF Load Signal27-10 Implausible Signal intermittent Problem dotyczy ładowania akumulatora, zobacz jak tam styki, czy nie są zaśniedziałe
Simon Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 Nie umiem też się skomunikować z klimą mam USB VAG KKL robiłem już w ustawieniach portu wszystko co opisane na tym forum i nic "To many errors transmision" czy coś takiegoMa ktoś jakiś pomysł? Robiles to? Sposob na klime Tak robiłem wszystko zmniejszanie prędkości do 300 i zmniejszanie bufora i Letancy do 1ki nawet i nic nazwę modułu jeszcze pokaże czasem A$-KLIMAVOLL_D37chyba i tyle potem krzaki i Error transmisji A jak się nie polączę to nie uruchomię sterowania przekaźnikiem nr.3 od elektrosprzęgła i mi nie włącza sprężary... Kto jest z okolic Świdnicy lub Dzierżoniowa i ma VAG RS232 lub może mój USB chce ktoś u siebie sprawdzić? Lutowałem już styki (teraz extra stabilnie wszystko świeci) ale dalej nie ma komunikacji... [ Dodano: 11-02-2007, 18:57 ] 01117 - Generator terminal DF Load Signal27-10 Implausible Signal intermittent Problem dotyczy ładowania akumulatora, zobacz jak tam styki, czy nie są zaśniedziałe Tak to mogło kiedyś wystąpić!!!Był nawet zmieniony akumulator u Belgów (pewnie przez to)
Rekomendowane odpowiedzi