Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za trzy miechy będzie siedział w formule taki jest mój prognostyk ba i nawet w tym sezonie zdobędzie tytuł :good:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 308,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za trzy miechy będzie siedział w formule taki jest mój prognostyk ba i nawet w tym sezonie zdobędzie tytuł :good:

:good: :oklaski: :thumbup:

Opublikowano

nie no zdobyc tytulu to napewno nie zdobedzie ale moze w polowie sezonu wroci w co wątpię. On by chcial ale lekarze nie pozwolą

Opublikowano

nie no zdobyc tytulu to napewno nie zdobedzie ale moze w polowie sezonu wroci w co wątpię. On by chcial ale lekarze nie pozwolą

Też tak sądzę, że w tym sezonie raczej nie pojeździ :no:

Opublikowano

na razie na testach :cool1:

ostatecznej decyzji szefostwa teamu jeszcze nia ma :wink4:

chociaż to brzmi jak już podjęta decyzja :confused4:

Opublikowano

No tak, raczej Senna nie ma z nim szans.

Ciekawe, czemu Hulkenberga odrzucili :mysli:

Chcą doświadczonego kierowce który będzie zdobywał punkty a takim niewątpliwie jest Heidfeld :gwizdanie:

Gdzieś czytałem że sam Robert zaproponował aby go zastąpił Niemiec..

Opublikowano

No tak, raczej Senna nie ma z nim szans.

Ciekawe, czemu Hulkenberga odrzucili :mysli:

Chcą doświadczonego kierowce który będzie zdobywał punkty a takim niewątpliwie jest Heidfeld :gwizdanie:

Gdzieś czytałem że sam Robert zaproponował aby go zastąpił Niemiec..

Odurzony tymi lekami chyba jest za bardzo nasz Robert... :cool1:

Opublikowano

Moze chce sie zrewanzowac za Montreal 2008 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

http://www.tvn24.pl/0,1692238,0,1,rozcinali-wrak-od-tylu,wiadomosc.html[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 08:54_________________________________________________Jarosław Kaczyński wysłał list do Roberta Kubicy, który po wypadku leży w szpitalu we włoskim Pietra Ligure. "Mam nadzieję, że szybko wróci Pan do zdrowia i na tor" - napisał prezes Prawa i Sprawiedliwości.

Do listu udało się dotrzeć "Super Expressowi". Jak powiedział jeden ze współpracowników prezesa, Kaczyński śledził doniesienia o sukcesach Kubicy i z dużym zaniepokojeniem przyjął informację o jego wypadku. - List jest formą wyrażenia szacunku i dodania mu otuchy - powiedział gazecie.

Kaczyński napisał, że "trzyma kciuki" za szybki powrót do zdrowia. "Pana siła charakteru, zaangażowanie i sukcesy sportowe sławią Polskę na wszystkich kontynentach świata. Pańska kariera sportowa jest dowodem na to, jak skutecznie można promować polską markę za granicą" - podkreśla.

Prezes PiS życzy Kubicy, by jego sukcesy nadal były "wizytówką Polski na świecie" i dodaje: " Mam wielką nadzieję, że szybko wróci Pan do zdrowia i na tor wyścigowy, a zwycięstwa zawodnika z biało-czerwoną flagą na kasku będą powodem do dumy z Pana i z Polski."

:naughty:

Opublikowano

http://www.tvn24.pl/0,1692238,0,1,rozcinali-wrak-od-tylu,wiadomosc.html[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 08:54_________________________________________________Jarosław Kaczyński wysłał list do Roberta Kubicy, który po wypadku leży w szpitalu we włoskim Pietra Ligure. "Mam nadzieję, że szybko wróci Pan do zdrowia i na tor" - napisał prezes Prawa i Sprawiedliwości.

Do listu udało się dotrzeć "Super Expressowi". Jak powiedział jeden ze współpracowników prezesa, Kaczyński śledził doniesienia o sukcesach Kubicy i z dużym zaniepokojeniem przyjął informację o jego wypadku. - List jest formą wyrażenia szacunku i dodania mu otuchy - powiedział gazecie.

Kaczyński napisał, że "trzyma kciuki" za szybki powrót do zdrowia. "Pana siła charakteru, zaangażowanie i sukcesy sportowe sławią Polskę na wszystkich kontynentach świata. Pańska kariera sportowa jest dowodem na to, jak skutecznie można promować polską markę za granicą" - podkreśla.

Prezes PiS życzy Kubicy, by jego sukcesy nadal były "wizytówką Polski na świecie" i dodaje: " Mam wielką nadzieję, że szybko wróci Pan do zdrowia i na tor wyścigowy, a zwycięstwa zawodnika z biało-czerwoną flagą na kasku będą powodem do dumy z Pana i z Polski."

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

PIERWSZY RAZ W ŻYCIU pomyślałem w miarę po ludzku o p. Jarosławie Kaczyńskim :good:

Zakładam, że nie jest to zagranie pod publiczkę :cool1:

Opublikowano

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

PIERWSZY RAZ W ŻYCIU pomyślałem w miarę po ludzku o p. Jarosławie Kaczyńskim :good:

Zakładam, że nie jest to zagranie pod publiczkę :cool1:

Czy Ty naprawdę myślisz, że to sam Jarek wymyślił? I napisał? I wysłał? I przypadkiem się Fakt o tym dowiedział?

:laghing2:

Opublikowano

Dlatego napisałem, że zakładam, że to nie jest gest pod publiczkę :gwizdanie:

BTW, to jest fajne:

179886_191746057510239_173854285966083_638110_554749_n.jpg

Opublikowano

Najgorsze będzie dla Roberta jak zobaczy, że Renówki sa bardzo szybkie i będą regularnie na podium :kwasny:

Opublikowano

Niech się tylko dobrze wykuruje, to jest przecież najważniejsze.

Opublikowano

BTW, to jest fajne:

Jest jeszcze lepsze, nie tylko renault ale także znaczna ilość pozostałych zespołów m.in McLaren, chwała im :notworthy: :notworthy:

http://www.f1today.nl/fotos/11325.html

Opublikowano

:oklaski:

Opublikowano

BTW, to jest fajne:

Jest jeszcze lepsze, nie tylko renault ale także znaczna ilość pozostałych zespołów m.in McLaren, chwała im :notworthy: :notworthy:

http://www.f1today.nl/fotos/11325.html

:good: :good: :good: :good: :good:

Brawo Lewis :wink4: