Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczęście w nieszczęściu, że koniec się zagiął na silniku bo inaczej mogło by go pociąć nieźle :gwizdanie:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 315,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

miałes bardzo poważny uraz , dlatego miałes tak długa rehabilitacje , - ogólnie kazdy uraz ma swoja specyfike i kazdy organizm inaczej sobie z tym radzi , miejmy nadzieje że Kubica jest mocny i szybko dojdzie do formy takiej aby mogł powrócić do F1

tak

tylko jeszcze jedna rzecz Panowie

On nie korzysta z pomocy lekarzy rodzinnych

Krioterapia, Magnotronic, Laser. To są podstawowe zabiegi do który mamy dostęp my zwykli śmiertelnicy.

Sprzęt i medycyna dla tak ważnych ludzi jest zupełnie inna.[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:06_________________________________________________

Grzegorz... znowu czytasz Fakt :facepalm::bag:

podobno ich dziennikarze byli na miejscu zdarzenia (są nawet foty) więc czemu mieliby ściemniać. lepiej cytować kogoś co tam był niż spekulacje internautów/telewidzów :cool1:

i nie ma co się oszukwać że winny jest korzeń :naughty:

Dasz mi spokój?[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:08_________________________________________________

Ciekaw jestem czy w samochodzie Kubicy była kamera :mysli: choć pewnie nawet gdyby była to i tak albo zniszczona albo nie pokażą

Była na bank

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked:

O ja pier.....

Cały czas byłem przekonany, że zarzuciło ich i tyłem nadziali się na barierkę :blink:

Opublikowano
"Niezależnie od prognoz lekarzy wiadomość dla Kubicy po tym, co się stało, powinna być jasna. Dwa razy oszukałeś śmierć, teraz zabierz swoją wygraną i przestań się ścigać" - komentuje "Toronto Sun".

co za barany...przecież On dopiero pojedzie po Swoja wygraną :kox:

Opublikowano
"Niezależnie od prognoz lekarzy wiadomość dla Kubicy po tym, co się stało, powinna być jasna. Dwa razy oszukałeś śmierć, teraz zabierz swoją wygraną i przestań się ścigać" - komentuje "Toronto Sun".

co za barany...przecież On dopiero pojedzie po Swoja wygraną :kox:

Dodam tylko, że po raz kolejny wychodzi znajomość faktów (chodzi o ten tekst z Toronto Sun) - Robert miał w przeszłości kilka innych wypadków, w tym taki, w którym również doznał poważnego złamania ręki.

Opublikowano

Gówno a nie animacja , tu jest prawdziwy zapis z wypadku

WYPADEK KUBICY SŁYCHAĆ STRZAŁY !!!

:shocked::polew:
Opublikowano

Przegląd Sportowy wylicza w sumie dziewięć urazów Kubicy:

- częściowa amputacja prawego przedramienia w dwóch miejscach

- złamanie prawego barku

- prawdopodobnie złamania szyjki kości ramiennej

- złamanie stawu łokciowego

- podwójne złamanie kości łokciowej i promieniowej

- cięcie w prawym udzie

- złamanie kości piszczelowej i strzałkowej

- przecięcie więzadła rzepki

- przecięcie rzepki.

:shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Przed wypadkiem Kubicy nie zdawałem sobie sprawy, że bariera tak może się wbić w auto. Poszukałem trochę w sieci o tym i jestem w szoku jak patrzę na takie przypadki. Wystarczy wpisac guardrail crash w wyszukiwarce grafiki w google. Widziałem tez bariery z poskręcanych lin stalowych i po tych przypadkach bardziej do mnie przemawiają.

Opublikowano

http://sport.onet.pl/wideo/bublewicz-odszedl-jako-zwyciezca,8312259,2,klip.html#

ktoś pamięta jeszcze Bublewicza?? :mysli:

mi tam miga coś w pamięci jego Sierra ,starsi pewnie lepiej się orientują

Pamietamy :mysli: Świetny kierowca i człowiek. Wkurzał mnie tylko Koper, który zawsze dogryzał Bublewiczowi.

Opublikowano

http://sport.onet.pl/wideo/bublewicz-odszedl-jako-zwyciezca,8312259,2,klip.html#

Pamietamy :mysli: Świetny kierowca i człowiek.

Miał duże plany i szanse na ich realizację i ... :wallbash:

Opublikowano

Na dzwiek jego nazwiska jeszcze dzis mnie ciary przechodza... :confused4:

Jakos mnie to nie smieszy...

Przed wypadkiem Kubicy nie zdawałem sobie sprawy, że bariera tak może się wbić w auto. Poszukałem trochę w sieci o tym i jestem w szoku jak patrzę na takie przypadki. Wystarczy wpisac guardrail crash w wyszukiwarce grafiki w google. Widziałem tez bariery z poskręcanych lin stalowych i po tych przypadkach bardziej do mnie przemawiają.

Nie kapuje- te bariery sa po to zeby wlasnie zminimalizowac skutki zjechania z drogi, a w tym przypadku doprowadzily niemalze do masakry...

Czytalem dzis wywody n.t. "Czy jest odpowiedzialnym startowanie dodatkowo w rajdach (lub innych dyscyplinach sportu ktore sa niebezpieczne) kierowcow F1", i na przyklad Dr. Mario Theissen powiedzial miedzy innymi ze to jest troche egoistyczne, bo kierowcy F1 pracuja na sukces z calym parusetosobowym teamem, i wlasnie na przykladzie Roberta widac jak szybko praca tylu ludzi moze isc na marne, bo bolid Renault/Lotus 2011 byl wlasnie zaprojektowany pod Roberta i mocno watpliwym jest ze, ktokolwiek bedzie go zastepowal, wykrzesa z niego to co by Robert zrobil.

Opublikowano

Znowu pierdzielenie, że słychać strzały... :wallbash::kwasny::disgust:. Może od razu mgła była... :rolleyes:

Opublikowano

porusza pięcioma palcamiuszkodzonej dłoni :good:

Opublikowano

porusza pięcioma palcami uszkodzonej dłoni :good:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: