Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Vetel to zaraz chyba na terapię będzie musiał iść , bo Ricardo za każdym razem jest lepszy :decayed:

Smieja się że Vettel jeździ bolidem Webbera z poprzedniego roku:polew:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Vetel to zaraz chyba na terapię będzie musiał iść , bo Ricardo za każdym razem jest lepszy :decayed:

:grin:

Opublikowano

:polew:

---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

Akurat Monako najmniej mówi o kondycji poszczególnych zespołów,osobiście wycofalbym go z kalendarza,ze ściganiem ma mało wspólnego

Kwestia gustu.

Ja z kolei uwielbiam ten tor, bo jest takim rodzynkiem z tradycja w kalendarzu.

Co do wyprzedzania, to sie da, ale do tego trza mieć jaja ze stali. Senna swego czasu pokazał, a i wczoraj, zdaje sie Hulkerberg, na wlocie do tunelu zrobił fajny myk.

Oczywiście polega to na tym ze trochę "na chama " trzeba to zrobić i jak drugi nie popuści to jest bum.

Mozna lubić szlachetnych kierowców - fajna sprawa, ale to nie jest cecha mistrzów...

No i oczywiście jazda bez marginesu- to jest to czego brakuje dzisiejszej F1-

Pamiętasz jak Robert pomykal ostatni raz w Monaco? Aż ciary przeszywały...

Opublikowano

Brakuje bardzo tych czasów :kwasny:

Opublikowano

Brakuje bardzo tych czasów :kwasny:

Eh, wtedy były emocje.

Opublikowano

jak Oni w ogóle znaleźli się na zamkniętym odcinku drogi?:facepalm:

Opublikowano

Wczoraj wróciłem z Francji i będąc na Lazurowym wybrzeżu odwiedziłem Monaco w dzień wyścigu i powiem Wam że dżwięk bolidu przy małych prędkościach to nic ciekawego ale stałem od toru około 6 metrów w miejscu gdzie jadą około 220k\h może więcej i byłem pod dużym wrażeniem dla mnie bomba ,bolidy na żywo są piękne ale wolę je słyszeć niż widzieć:thumbup1:

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ----------

Panowie już na stacji kolejowej próbowali sprzedawać koreczki do uszu ale nie było to potrzebne,dla tych co nie wiedzą Monaco jest zamknięte dla ruchu samochodowego 4 dni najlepiej jest dojechać autem jak najbliżej [ja dojechałem do Niceii] potem pociąg wszystko sprawnie tłoku nie było-ale klimat był .

Opublikowano

Nic tylko pozazdrościć :wink:

Opublikowano
Wczoraj wróciłem z Francji i będąc na Lazurowym wybrzeżu odwiedziłem Monaco w dzień wyścigu i powiem Wam że dżwięk bolidu przy małych prędkościach to nic ciekawego ale stałem od toru około 6 metrów w miejscu gdzie jadą około 220k\h może więcej i byłem pod dużym wrażeniem dla mnie bomba ,bolidy na żywo są piękne ale wolę je słyszeć niż widzieć:thumbup1:

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ----------

Panowie już na stacji kolejowej próbowali sprzedawać koreczki do uszu ale nie było to potrzebne,dla tych co nie wiedzą Monaco jest zamknięte dla ruchu samochodowego 4 dni najlepiej jest dojechać autem jak najbliżej [ja dojechałem do Niceii] potem pociąg wszystko sprawnie tłoku nie było-ale klimat był .

A pobieraja jakies oplaty za ogladanie wyscigu? Jak to sie odbywa? Wiadomo ze sa bilety na trybuny, ale jest tez opcja free??? :slina: Mozesz cos wiecej powiedziec?

Opublikowano

A pobieraja jakies oplaty za ogladanie wyscigu? Jak to sie odbywa? Wiadomo ze sa bilety na trybuny, ale jest tez opcja free??? :slina: Mozesz cos wiecej powiedziec?

Najtańszy bilet do kupienia na miejscu był za 40 euro ale to był widok z ulicy duża odległość od toru czyli słabo ,potem była trybuna za 70 euro ogólnie znależć miejsce bez płacenia jest bardzo trudne bo zasłaniają płotami wszystko żebyś nic nie widział i poszedł kupić bilet ,najlepszy sposób to wynająć sobie pokój z widokiem na tor z ceną różnie ja znalazłem miejsce bardzo blisko ale jak się więcej ludzi zebrało to gliniarze marudzili że przejście blokujemy.

Opublikowano

Robert Kubica i Maciek Szczepaniak z najlepszym czasem po dwóch obowiązkowych przejazdach odcinka testowego Rajdu Włoch. Za polską załogą widnieje tercet Volkswagena i Henning Solberg, który jako jedyny wykonał trzy przejazdy.

To bardzo miły początek, ale oczywiście nie ma co się nakręcać. To „tylko” odcinek testowy – ledwie 4,3 km trasy, na której nie walczy się o punkty. Prawdziwa rywalizacja rozpoczyna się właściwie jutro – na dziś zaplanowano tylko krótki, uliczny prolog w Cagliari (1,3 kilometra, start o 21:08).

1. Kubica/Szczepaniak (Fiesta WRC) 3.35,4

2. Ogier/Ingrassia (Polo WRC) +0,1

3. Latvala/Anttila (Polo WRC) +0,3

4. Mikkelsen/Floene (Polo WRC) +1,0

5. Solberg/Minor (Fiesta WRC) +1,7

6. Meeke/Nagle (DS3 WRC) +3,4

7. Neuville/Gilsoul (i20 WRC) +3,5

8. Hirvonen/Lehtinen (Fiesta WRC) +4,4

9. Ostberg/Andersson (DS3 WRC) +5,1

10. Paddon/Kennard (i20 WRC) +5,5

11. Evans/Barritt (Fiesta WRC) +5,9

12. Hanninen/Tuominen (i20 WRC) +6,7