Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe a komentarz B. i tego drugiego żenada.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wróciłem dziś rano z rajdu Finlandii, meega wrażenia, pierwszy raz byłem na tak wielkiej imprezie. I jestem oczarowany, fantastyczna postawa Roberta Kubicy, chwilka rozmowy, fotka, żaden problem. Mega gość! Za rok koniecznie będzie trzeba pojechac raz jeszcze:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ładnego farfocla ma Rosberg na antenie :)

Opublikowano

Dobry wyścig. Zresztą same Spa to determinuje :kox:

Hamilton musiał się nieźle wku.wić na Rosberga za ten kapeć. To było niezbyt fajne zagranie. Szkoda mi Raikonena że nie stanął na podium :kwasny: Do tego głupi błąd zespołu i kara dla Alonsa bo też by był wyżej.Ogólnie bardzo fajny wyścig a teraz Monza :kox:

Opublikowano

Hamilton musiał się nieźle wku.wić na Rosberga za ten kapeć.

Wkur... to się chyba cały zespół po rozmowie po wyścigu, po tym co Rosberg powiedział :facepalm:

Opublikowano

Hamilton musiał się nieźle wku.wić na Rosberga za ten kapeć.

Wkur... to się chyba cały zespół po rozmowie po wyścigu, po tym co Rosberg powiedział :facepalm:

A co on tam wydusił? Bo konferencji po wyścigu nie oglądałem :kwasny:

Opublikowano

Że zrobił to umyślnie bo chciał coś udowodnić (nie wiadomo co).

Tak powiedział swojemu zespołowi po wyścigu.

Opublikowano

No mądry to on nie jest...

Opublikowano

bo to kur_wa niemiaszek, a to takie chamy są

Opublikowano
Opublikowano

Za tydzień będzie monza... jak myślicie kto wygra?

Według mnie na tym jednym z najszybszych torów ciężko będzie złapać mercedesy :whistling:

Opublikowano

Na Spa niby też miało być ciężko złapać Meśki i .. było jak było.

Myślę, że HAM & ROS rozwalą się w pierwszym zakręcie,a skorzysta na tym jak zwykle RIC.

A tak poważnie, mam nadzieję, że tym razem Rosberga dopadnie pech (albo HAM) i nie zdobędzie punktów, żeby szanse z HAMem się wyrównały.

Jak już się tłuką, to niech walczą w wyścigu.

Opublikowano

Na Spa niby też miało być ciężko złapać Meśki i .. było jak było.

Myślę, że HAM & ROS rozwalą się w pierwszym zakręcie,a skorzysta na tym jak zwykle RIC.

A tak poważnie, mam nadzieję, że tym razem Rosberga dopadnie pech (albo HAM) i nie zdobędzie punktów, żeby szanse z HAMem się wyrównały.

Jak już się tłuką, to niech walczą w wyścigu.

Ale na Monzie najważniejsza jest prędkość maksymalna :wink: tam jest chyba 9 zakrętów tylko w tym szykana za prostą startową gdzie będzie na pewno się coś działo :decayed:

Ja stawiam że wysoko będą 2 williamsy :whistling:

Opublikowano

Bottas moze sprawic niespodzianke:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisja Hamilton wrócił na szczyt po fatalnym błędzie Rosberga :) no i miło spowrotem zobaczyć Mase na podium

Opublikowano

Mówiłem o williamsach:naughty: Szkoda startu zepsutego przez Bottasa bo myślę ze mógłby dogonić mercedesy bo Massa to piczka. A co do przestrzelenia Rosberga to nie wiem czy nie była to specjalną zagrywka żeby nie walczyć z Hamiltonem:whistling:2 razy przestrzelic w jednym miejscu to rzadko się chyba zdarza

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Powinno być w strefie śmiechu ale jednak tutaj wrzucę :)

1010789_757223544335660_6253742850003708

"Kto jutro o 8:00 będzie oglądał zmagania rajdowców na torze o długości ponad 300 kilometrów?

Sponsorem szerokiego uśmiechu jest autor uniwersalnych opisów programów TV (korzysta z tego wiele stron...), a za poprawę humoru dziękujemy naszemu czytelnikowi Piotrowi:)"

Jakim trzeba być kretynem dziennikarzem by pisać że to kierowcy rajdowi którzy przejadą dystans 300km w 40 minut? :facepalm: :polew:

110403_bianchi.jpg

"Bianchi jest nieprzytomny, został zabrany z toru do szpitala. Z powodu warunków atmosferycznych helikopter nie mógł przylecieć na miejsce.."

Jest źle :sad:

Edytowane przez PABLO

Opublikowano

Niesamowity pech:/

Opublikowano

http://f1.dziel-pasje.pl/F1_news-18655-Dramatyczny_koniec_wyscigu_o_GP_Japonii.html

Ojciec kierowcy poinformował w TV France 3, że Bianchi przechodzi operację usunięcia poważnego krwiaka. Jego stan jest bardzo poważny.

Wciąż nie ma oficjalnych oświadczeń ze strony zespołu Marussia, FIA czy przedstawicieli szpitala w Mie.

Kubica poza drogą na Power Stage... Auto w rowie.
A było pewne 4 miejsce w rajdzie :facepalm:

Edytowane przez PABLO

Opublikowano

Oglądałem to dziś rano.Pech jak cholera.Dawno nie było tak ciężkiego wypadku.Trzymam kciuki za Bianchi.