Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mowili podczas treningu komentatorzy na RTL- ale oni tez wszystkiego przeciez nie wiedza- ale swoja strona rzadko sie myla.... :)

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co powiecie o Vettelu który po kwalifikacjach siedzi w bolidzie i nie chce z niego wyleźć? Coś ukrywają skubańcy i to coś dobrego :naughty:

Opublikowano

No tez mnie to zastanawia....

Opublikowano

Chińczycy są niemożliwi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A slyszeliscie jak dzisiaj Borowczyk i ten drugi pojechali po BAR? Co za mendy :wallbash:

Opublikowano

No to zobaczymy jaki będzie jutro wyścig :naughty:

Opublikowano

A slyszeliscie jak dzisiaj Borowczyk i ten drugi pojechali po BAR? Co za mendy :wallbash:

hehe, nie mogli przestać i ciągle po nim jechali

Opublikowano

Nikt nie patrzy na wyscig? :kox:

W sumie jest nawet co ogladac :decayed::naughty:

Maclareny najpierw zablysly wyprzedzajac Vettela a pozniej dali mega-doopy w boxach :facepalm:

Opublikowano

Nikt nie patrzy na wyscig? :kox:

Przeciez to kibice sukcesu , jak jezdził Kubeł to oglądali , nie jedzie to nikt nie patrzy :kox: :kox: :kox:

Tak samo bedzie teraz ze skokami narciarskimi , juz TVP je zdjeła z zimowej ramówki bo nie bedzie odpowiedniej oglądalności

Opublikowano

Racja, przypomina mi to ogladalnosc z 2009 roku :decayed:

Opublikowano

Patrzą patrzą.

Trochę się dzisiaj dzieje, dlatego nie ma czasu pisać ...

Opublikowano

Robcio wróci to temat będzie nonstop na górze :wink4:

Opublikowano

Było na co popatrzeć.

Do tej pory mi sie nie zdarzało, ale cieszę się, że wygrał HAM - pobił Szczyla wkońcu.

VET chyba teraz będzie znowu siedział w bolidzie i płakał ;(

Nie, no wysiadł.

WIELKIE BRAWA DLA WEBa.

Opublikowano

Hamilton Pierwszy Fuksem Przed Vattelem... Dobry GP Chin Dziś Był

fuksem? raczej fuksem to sie Vettel utrzymal na drugiej pozycji, jeszcze chwila i Webber by go lyknal.

Opublikowano

to też .... no myślałem że Vattela łyknie no ale dał Radę . Ale Hamilton jechał na samym początku dupnie , a patrz jak się zrównało :kox: Vattel miał problemy Z DRS'em i problemy z komunikacją z Serwisem ..i coś KERS szwankował :confused4:

Opublikowano

no mial pecha dzisiaj. mysle, ze strasznie przezywal z powodu tych problemow i pewnie mu psycha siadala jak nie mogl pogadac z team'em z powodu radia. ale przyda mu sie troche pokory. no i dobrze, ze w koncu McLaren pokazal, ze tez moze wygrywac bo sie sezon monotonnie zapowiadal z wszystko wygrywajacym redbullem

Opublikowano

Przyzwoity wyścig :good: jednak z tym kersem i DRSem więcej się dzieje na torze ;) ale średnio popieram aż tyle udziwnień :rolleyes: Red Bull ma problemy z kersem... pytanie czy oni go mają w aucie? po co im dodatkowy balast? :mysli: (chyba że za słabo się interesowałem przed sezonem i jest obowiązkowy?)

Renault :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bez komentarza :decayed:

Opublikowano

moskal pojechał wszystkim po ambicji i się ruszyło w temacie :tongue4:

studio polsatu dopiero teraz się skończyło, nie daję rady już słuchać Maurycego :( ale przynajmniej pokazali Kubicę w Turcji z 2010 :naughty:

profesjonalni komentatorzy już losowali kierowce toro rosso na miejsce Webbera :laghing2:

Reno kupa, Vitantonio były lepszy niż Nick