PABLO Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Co za zakręcony wyścig, takie jest właśnie jest Monako
chriss Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 ciekawy wyścig,tylko że Alonso miał wygrać :gwizdanie:
kubson Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Nawet FIA jest po stronie Vetela szkoda, że po tym restarcie mogli założyć nowe opony. Poza tym wyścig
I r o Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 niestety znów wygrał ten pajac z RedBulla Liczylem na to że jednak Alonso go wyprzedzi ;( też miałem taką nadzieję borowczyk nazwał lewisa fighterem :polew: przecież to zwykły burak rozpychający się na torze
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Jak zwykle Monaco mnie nie rozczarowało
RS Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 borowczyk nazwał lewisa fighterem :polew: przecież to zwykły burak rozpychający się na torze A mnie sie podoba jak jezdzi- bo nudza mnie ludzie trzymajacy sie zasad...
Bieniek Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 borowczyk nazwał lewisa fighterem :polew: przecież to zwykły burak rozpychający się na torze A mnie sie podoba jak jezdzi- bo nudza mnie ludzie trzymajacy sie zasad... Dokladnie. Chce sie go ogladac
pastaldo Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 borowczyk nazwał lewisa fighterem :polew: przecież to zwykły burak rozpychający się na torze A mnie sie podoba jak jezdzi- bo nudza mnie ludzie trzymajacy sie zasad... Dokladnie. Chce sie go ogladac lepszy hamilton niż ten mosiek vetel
domjenick Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 szkoda Vitalija-mógł być dosyć wysoko...
I r o Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 borowczyk nazwał lewisa fighterem :polew: przecież to zwykły burak rozpychający się na torze A mnie sie podoba jak jezdzi- bo nudza mnie ludzie trzymajacy sie zasad... Dokladnie. Chce sie go ogladac ale nie kosztem uszkodzeń innych bolidów, każdy chce jak najlepiej wypaść
kubson Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Bez Hamiltona było by nudno.. gdyby nie jeździł była by to strata niczym koniec kariery Kubicy
RS Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 borowczyk nazwał lewisa fighterem :polew: przecież to zwykły burak rozpychający się na torze A mnie sie podoba jak jezdzi- bo nudza mnie ludzie trzymajacy sie zasad... Dokladnie. Chce sie go ogladac ale nie kosztem uszkodzeń innych bolidów, każdy chce jak najlepiej wypaść ...z toru? :polew:
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 szkoda Vitalija-mógł być dosyć wysoko... Tak to już bywa...
lesand Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 http://www.sport.pl/F1/1,96398,9690896,F1__Morelli__Kubica_zacznie_treningi_w_lipcu.html
I r o Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 borowczyk nazwał lewisa fighterem :polew: przecież to zwykły burak rozpychający się na torze A mnie sie podoba jak jezdzi- bo nudza mnie ludzie trzymajacy sie zasad... Dokladnie. Chce sie go ogladac ale nie kosztem uszkodzeń innych bolidów, każdy chce jak najlepiej wypaść ...z toru? :polew: tia :buahaha:
andy_sky Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Nawet FIA jest po stronie Vetela szkoda, że po tym restarcie mogli założyć nowe opony. Poza tym wyścig przecież nie zmieniali opon oglądałeś wyścig
RS Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Nawet FIA jest po stronie Vetela szkoda, że po tym restarcie mogli założyć nowe opony. Poza tym wyścig przecież nie zmieniali opon oglądałeś wyścig andy_sky- chyba cos przeoczyles... ...mieli nowe opony
kubson Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Nie musiałem go nawet oglądać aby wiedzieć że pojadą na nowych bo taki jest regulamin że można po restarcie założyć nowe opony :gwizdanie:
Daimos Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 http://sokolimokiem.tv/?p=298#more-298 Niezły artykuł, niestety dużo w nim prawdy. W Renault widać brak Roberta, a jak już wróci to nie wiadomo w jakim stanie będzie zespół :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Nawet FIA jest po stronie Vetela szkoda, że po tym restarcie mogli założyć nowe opony. Poza tym wyścig przecież nie zmieniali opon oglądałeś wyścig andy_sky- chyba cos przeoczyles... ...mieli nowe opony możliwe że przeoczyłem bo poszedłem sobie piwa nalać
Rekomendowane odpowiedzi