PABLO Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 ale mechanicy załatwili Masse Dokładnie nie popisali się Taktyka Mclarena Najlepsza końcówka jak Alonso nie mógł dalej jechać bolidem i zostawił go na poboczu to wskoczył na formułę Webbera i niczym taksówkarz zawiózł go do boksów :polew: :polew: Widok bezcenny
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zastanawia mnie czy Vetek już sobie powoli odpuszcza rywalizację ze względu na dużą przewagę punktową czy Ferrari i Mclareny dogoniły już Reb Bulla Stawiałbym na to drugie.
viktor098 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zastanawia mnie czy Vetek już sobie powoli odpuszcza rywalizację ze względu na dużą przewagę punktową czy Ferrari i Mclareny dogoniły już Reb Bulla Stawiałbym na to drugie. na cos te miliony chyba wydaja i mom nadzieja bo dzieje sie na tych ostatnich wyscigach
Leman Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 fajny wyścig :good: Vetel naciskany lub goniący nie daje rady :>
RS Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Wlasnie! Tak czulem ze tak sie skonczy. Juz to pisalem ze VET ma przewage jak startuje z Pole, lub jeszcze z 2 miejsca zeby sie przebic na czolowke. Umie dobrze technicznie jezdzic, ale nie potrafi walczyc. Tym razem mielismy przynajmniej 2 Racerow z przodu ALO i HAM- WEB juz nie tak ale lepszy racer od VET, i zaraz widac bylo ciekawa rywalizacje. RB- zrobil auto pod VET tak zeby wygrywal kwalifikacje i na to stawiaja. Taki KUB HAM ALO MSC w RB to by pozamiatali wszystkich. Ale RB juz nie taki mocny bo juz nie moga dmuchac dyfuzorow. Wychodzi na to ze aktualnie wygrywaja tylko ci ktorzy wczesniej od innych dojrza jakas luke w przepisach i ja wykorzystaja. Tak bylo w BrawnGP i jest teraz w RB. Na szczescie ja nie podziwiam tych co czesto stoja na podestach tylko tych ktorzy potrafia wytrwale walczyc.
Yoghurt Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Wlasnie! Tak czulem ze tak sie skonczy. Juz to pisalem ze VET ma przewage jak startuje z Pole, lub jeszcze z 2 miejsca zeby sie przebic na czolowke. Umie dobrze technicznie jezdzic, ale nie potrafi walczyc. Tym razem mielismy przynajmniej 2 Racerow z przodu ALO i HAM- WEB juz nie tak ale lepszy racer od VET, i zaraz widac bylo ciekawa rywalizacje. RB- zrobil auto pod VET tak zeby wygrywal kwalifikacje i na to stawiaja. Taki KUB HAM ALO MSC w RB to by pozamiatali wszystkich. Ale RB juz nie taki mocny bo juz nie moga dmuchac dyfuzorow. Wychodzi na to ze aktualnie wygrywaja tylko ci ktorzy wczesniej od innych dojrza jakas luke w przepisach i ja wykorzystaja. Tak bylo w BrawnGP i jest teraz w RB. Na szczescie ja nie podziwiam tych co czesto stoja na podestach tylko tych ktorzy potrafia wytrwale walczyc. mozna dmuchac spalinami w dyfuzor do konca sezonu. jedyne, czego zabronili to zmiana mapowania silnika pomiedzy kwalifikacjami a wyscigiem. mysle, ze brak duzej roznicy miedzy RB a McLarenem czy Ferrari to postep tych drugich oraz specyfika toru
RS Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 co do tego dmuchania, to mnostwo roznych informacji na ten temat slyszalem, i nie doszukiwalem sie ktora z nich jest prawdziwa... Wiec mozliwe ze masz racje, ale tak czy tak teraz juz RB nie tak latwo zajac Pole Position.
Yoghurt Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 co do tego dmuchania, to mnostwo roznych informacji na ten temat slyszalem, i nie doszukiwalem sie ktora z nich jest prawdziwa... Wiec mozliwe ze masz racje, ale tak czy tak teraz juz RB nie tak latwo zajac Pole Position. http://f1.pl/Artykul.82+M50b3e807605.0.html
truckmaniac Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 http://f1.pl/Artykul.82+M5031e83fc71.0.html
Wąski Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 http://f1.pl/Artykul.82+M5031e83fc71.0.html no nie powiem nareszcie, ale zobaczymy jak mu pójdzie ,czy tylko pozostało słynne nazwisko
soolek Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 OCB, bo w robocię mi nie chodzi ta strona?
kubson Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Senna pojedzie tylko w piątkowym treningu za heidfelda. równie dobrze może być 24 jak i 1
Wąski Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 zapomnieliśmy :oklaski: :oklaski: :oklaski: http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Giermaziak-odniosl-sukces-ale-ma-niedosyt,wid,13625204,wiadomosc.html?ticaid=1cb94
kubson Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Temat Kuby był przerabiany, nikt nie zapomniał hehe Ale pojechał świetny wyścig jeszcze raz to napisze
domjenick Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 zapomnieliśmy :oklaski: :oklaski: :oklaski: http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Giermaziak-odniosl-sukces-ale-ma-niedosyt,wid,13625204,wiadomosc.html?ticaid=1cb94 wcale,że nie tylko Ty wpadasz i czytasz ostatnią stronę :gwizdanie: pisaliśmy o Nim na 264 stronie
Rekomendowane odpowiedzi