Daimos Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 http://f1.gpupdate.net/en/gallery.php?catID=1104-3705
GRazny Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 no teraz to Robercik dowalił... 3ci... Ciekaw jestem jak na końcu 2ki będzie POLSAT SPORT EXTRA...
GRazny Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Ham OUT [br]Dopisany: 09 Maj 2009, 14:42_________________________________________________Heidfeld też... :>
GRazny Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Raikkonen pewnie na lody poszedł :polew: no no... on lubi jak pamiętamy
truckmaniac Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 polsat kurfa online !! dajcie linka http://www.rkubica.net/transmisja-live-f1Musisz sie zalogować.
krzysiek23 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 www.meczyki.pl bez logowania mozna ogladac
odzim Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 " Okazało się, że przy zakładaniu opon mechanicy... pomylili lewe opony z prawymi. Ta żenująca wpadka (która to już?) pozostawiła Kubicę bez szans na osiągnięcie dobrego czasu. Jadący obciążonym sporą ilością paliwa i do tego z takim "nietypowym" ogumieniem Polak musiałby dokonać cudu, by zająć miejsce lepsze niż 10." cytat z wp , żenada to BMW
chriss Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Robert czas zmienic team nie ma co sie zastanawiac
Wąski Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 smutne ;( ;( ;( jutro będzie bardzo ciężko, ale........... Akurat mam komunię chrześnicy wiec wyścigu raczej nie obejrzę Ale bardzo ładnie proszę o sms-a z wynikami końcowymi, a i info zaraz po starcie :naughty: Wąski będziesz tak dobry i zrobisz to dla mnie jak zawsze
jacekm Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 " Okazało się, że przy zakładaniu opon mechanicy... pomylili lewe opony z prawymi.cytat z wp , żenada to BMW Kurcze, ja myślałem, że wszyscy wiedzą, że prawa ręka to ta w której kciuk jest z lewej strony. Jak widać, Niemcy to wyjątkowa nacja
Rekomendowane odpowiedzi