soolek Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Oficjalna informacja: Formuła 1 pozostaje w Polsacie. Tak jak konsekwentnie pisałem Wam przez ostatnie tygodnie, należało po prostu cierpliwie poczekać na decyzję i wyniki negocjacji. Wszystko rozstrzygnęło się w ostatnim możliwym momencie, ale przynajmniej nie trzeba kombinować z szukaniem zastępczych rozwiązań. Dalej mamy F1 w polskiej TV i choć z wielu względów relacje są, jakie są, to chyba jest to dobre rozwiązanie dla wszystkich Tak się tylko zastanawiam... Czemu byliście tak pesymistycznie nastawieni, skoro pisałem, że trzeba czekać? Lepiej późno niż wcale! Teraz już mi nikt nie powie, że harmonogram jest niepotrzebny, zatem proszę bardzo! Info uzupełniające: w tym sezonie Formuła 1 będzie gościła na antenach Polsatu Sport oraz Polsatu Sport Extra (także w HD). Trzeci trening (4:00), kwalifikacje (7:00, studio od 6:30) i wyścig o GP Australii (7:00, studio od 6:00) na żywo w Polsacie Sport i Polsacie Sport HD. Kwalifikacje i wyścig z Melbourne pokażemy w Polsacie Sport i Polsacie Sport HD. Cieszymy się, że mimo długich i ciężkich negocjacji udało nam się pozyskać prawa do Formuły 1 - powiedział Dyrektor ds. Sportu w Telewizji Polsat, Marian Kmita. F1 wciąż w Polsacie! Historyczny sezon czas zacząć! Cały sezon http://sokolimokiem.tv/wp-content/uploads/2014/03/2014-FIA-FORMULA-ONE-WORLD-CHAMPIONSHIP1.pdf HUUURAAAAAAAAAAAAAA!!!!! :kox: :banan::banan: :wallbash: F*** F*** F*** A ja poza domem, więc nagrywania nie nastawię a tu brak Polsatu Sport RTLu brak.
PABLO Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Soolek tylko polsat Sport i extra, nie będzie na otwartym Polsacie. Jakiś Polski streaming zalatwisz Pierwszy raz dumny jestem ze mam UPC bo w c+ nie oglądną, zaraz pewnie mój sąsiad będzie błagał by wpaść a ja
soolek Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 K*** też mam UPC tylko jestem poza domem. A Teściu jakiś czas temu zmienił sobie Polsat na nc+, bo go okienka o płatnościach na ekranie na tydzień przed wkur***. Ściągnąłem sobie iplę na kompa i najwyżej zapłacę. Tylko pytanie, na ipli da się z opóźnieniem obejrzeć dany program, czy tylko na żywo mogę sobię polsat sport włączyć? Wie ktoś coś na ten temat?
Wandej Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Kurfa odgryźli się za LM:facepalm: Będę musiał u kobity oglądać
misqkrk Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Na iphone/ipadzie - Ipla 6E miesiecznie i oglądniesz:D
soolek Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Na iphone/ipadzie - Ipla 6E miesiecznie i oglądniesz:D Na PC, Androida i Smart TV też. To już wyczaiłem. Tylko pytanie, czy mogę oglądać ten sport tylko na żywo, czy np. zaraz po zakończeniu kwalifikacji będzie sobie można to odtworzyć za godzinę, dwie itd. Bo trochę ciężko będzie mi się zerwać z wyrka jutro o 7 rano
Tomeks Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Patrzę na jutrzejszy program i na żadnym polsacie nie ma F1
PABLO Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 W ramce jest info bo w programie nie zdążyli wprowadzić zmian.
Tomeks Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 to o której i gdzie? O 15 u mnie,wlasnie wyrezalem "pakiet weekend":naughty:
PABLO Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 7 rano polsat Sport lub extra, wrzucałem link wyżej.. U Ciebie o 6:00:decayed:
domjenick Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 to o której i gdzie? O 15 u mnie,wlasnie wyrezalem "pakiet weekend":naughty: http://i.imgur.com/saIenKH.jpg spoko umawialiśmy się na Żywca, więc nie będę marudził, choć tyle skrzynek-może sprzedamy jedną? ---------- Post dopisany at 01:50 ---------- Poprzedni post napisany at 01:48 ---------- 7 rano polsat Sport lub extra, wrzucałem link wyżej.. U Ciebie o 6:00:decayed:dzisiaj- to śpię, potem walę do Tomeks'a, a potem, to sie zobaczy, bo to jest wyzwanie tyle piwska, nawet dla mnie:grin:
PABLO Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Właśnie oglądam na Polsacie sport HD ---------- Post dopisany at 07:24 ---------- Poprzedni post napisany at 07:00 ---------- W ogóle nie słychać silników
Kon1981 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Nowy bolid pokazał, że Vettel nie jest takim cudownym dzieckiem jak niektórzy sądzili. A dźwięk silników to ogólnie tragedia
Tomeks Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 To dopiero pierwsze kwalifikacje,nawet nie wyścig,za wcześnie,zeby stawiać takie tezy,bardziej interesująca jest postawa ricciardo,vettel moze szybko stać sie "drugim" kierowcą w teamie:whistling:
RS Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 vettel OUT LIKE IT! Zapowiada sie ciekawy sezon, tym bardziej ze jeszcze nie znamy wytrzymałości i apetytu na paliwo tych silników. Ale juz widać ze kierowcy musza walczyć z tym kopem turbo. Zwłaszcza w deszczu by im sie quattro przydało ha ha!
Kon1981 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Jakby nie było, jakaś zmiana by się przydała , fajnie że bolidy nie jadą już jak po sznurku i mam nadzieję, że więcej będzie zależało od kierowcy w tym sezonie, widać też, że zwiększony moment i zmniejszony docisk, sprawiają na razie sporo problemów
Wąski Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 jak Wam się podoba dźwięk silników ? moim zdaniem F1 coś straciła ale zapewne kwestia przyzwyczajenia każde zmiany wywołują kontrowersyjne emocje ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Polscy kibice Formuły 1 nieposiadający płatnych kanałów satelitarnych będą mogli oglądać tego roku zmagania najlepszych kierowców wyścigowych świata przy odbiornikach TV w powtórkach na Polsat Sport News. Polsat wczoraj ogłosił, że pokaże sezon 2014 królowej sportów motorowych, ale tylko na kodowanych kanałach Polsat Sport i Polsat Sport Extra, dostępnych dla abonentów Cyfrowego Polsatu. Dotąd kwalifikacje oraz wyścigi F1 transmitowano również na głównym Polsacie, dostępnym dla wszystkich. Jednak okazało się, że F1 będzie emitował również niekodowany kanał Polsat Sport News. Bądź co bądź nie na żywo, a z odtworzenia. Kwalifikacje do GP Australii zostaną tam pokazane o godzinie 11:05 w sobotę, same zawody w niedzielę o identycznej porze. Zatem obie sesje będą wyemitowane nieco ponad cztery godziny po ich faktycznym rozpoczęciu. ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- F1 w TV (GP Australii) [TABLE=class: tab_tv] [TH=colspan: 3]Piątek 14.03.2014[/TH] [TD=class: godz]02:30 [/TD] Trening 1 [TD=class: kan]- [/TD] [TD=class: godz]06:30 [/TD] Trening 2 [TD=class: kan]- [/TD] [TH=colspan: 3]Sobota 15.03.2014[/TH] [TD=class: godz]04:00 [/TD] Trening 3 [TD=class: kan]- [/TD] [TD=class: godz]07:00 [/TD] Kwalifikacje [TD=class: kan] Polsat Sport [/TD] [TH=colspan: 3]Niedziela 16.03.2014[/TH] [TD=class: godz]07:00 [/TD] Wyścig [TD=class: kan] Polsat Sport[/TD] [/TABLE]
Rekomendowane odpowiedzi