Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to w takim razie ja to inaczej widzę :wink4:

ogłosili już oficjalnie co z Robercikiem ?

Nie. Podobno jutro ... :kwasny:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hm... Z perspektywy osiągnięć i zdobytych punktów faktycznie Kubica cienko wygląda.

quote author=adams78 link=topic=53493.msg1113249#msg1113249 date=1254771845]

Z punktu widzenia kibica - same zalety :good:

a dlaczego ?

A dlaczego nie? Co jest takie ciekawe w blokowaniu szybszego (lżejszego) bolidu przez cysternę?

Opublikowano
Opublikowano

Właśnie, coś tak za cicho się zrobiło :mysli:

Opublikowano

bo większość nie wie czego się spodziewać... tak podejrzewam bo ze mną jest to samo... aktualny sezon pokazał takie cuda że w przyszłym roku może przyjść TATA F1 i wszystko pozamiatać :decayed:

Opublikowano

No cóż... więcej punktów w sezonie nie znaczy szybszy :cool1:

:polew: dobre... ale swoje racje chłopak ma jakby nie patrzeć...

PS: zauważyliście że odkąd wyszło że Robert jest w Renault to jakaś taka cisza zapadła? :naughty:

bo większość nie wie czego się spodziewać...

Tak, ale na dobrą sprawę każdy bolid w sezonie 2010 to wielka niewiadoma :mysli: Każdy będzie projektowany od nowa.

Z perspektywy bierzącego sezonu Toyota może wydawać się lepszym wyborem, za to w Renault jest motywacja (bo jest Kubica :naughty: :gwizdanie:), większa przewidywalność no i nie ma Flavio :good:

Kubica i jego ludzie to już nie żółtodzioby - więc pewnie Renault to wybór najlepszy z możliwych :wink4:

Opublikowano
Kubica i jego ludzie to już nie żółtodzioby - więc pewnie Renault to wybór najlepszy z możliwych

nie wiem, nie wiem. ja sie boję tego wyboru. :disgust:

Opublikowano

Początkowo też nie byłem przekonany - myślałem że Toyota będzie lepszym wyborem.

Ale na dobrą sprawę - japońcy patrzą na sport bardziej z perspektywy ekonomii. W Japonii robi się syf (jak na ich warunki), ryzyko wycofania zespołu chyba większe. Renault pójdzie po dotacje do rządu - w Japonii to nie do pomyślenia :decayed:

No i w Renault Kubica będzie nr 1 :good:

Williams? :mysli:

Kto jeszcze?

Innych możliwości chyba nie było.[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 23:51_________________________________________________http://www.sport.pl/video/12,97844,7138706,Kubica_liderem_Renault__ale_chce_miec_silnego_partnera.html

Kto ma nr do Heidfelda?

:polew:

Chociaż kurde, on jest chyba za dobry do partnerowania Kubicy... :think2: