Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i za kierownica SC siedzi sympatyczny Kórt Majlander

nie Kórt, a Bernt Mejlander - nie sluchasz z pasją :cool1:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://www.formula1.com/ jest tutaj głosowanie, " Which of the top three drivers impressed you most in Brazil on Sunday? " co w wolnym tłumaczeniu znaczy dlaczego Kubica jest debeściakiem :decayed: , zobaczymy ilu jest kibiców na forum (na razie statystyki dosyć wyrównane :przebiegly:)
Opublikowano

A co się działo na dekoracji ? i co z Butonem ? uciekła mi sama końcówka... :confused4:

Opublikowano

nic. realizator brazylijski pokazywal guzika non stop, a o kubku zapomnial. a biedak stał na tym pudle i szukał kamery, która by go wzięła...

Opublikowano

aha :decayed:

Opublikowano

Button przyćmił całą dekorację, nawet nie pokazali jak Kubica parkuje bolida, obok Webbera i tego jak (zapewne) się cieszył :confused4: Ecclestone wyszedł i chyba upominał Buttona, żeby się pochamował (objął go i coś mu tam gadał), Webber, Kubica i Hamilton pokazywani od momentu wejścia na pudło. Robert przed wejściem pomachał do kogoś pytająco palcem wskazującym, który stopień pudła dla niego, bo nie widział numerków, które były z przodu, niepewnie wszedł na 3, schylił się popatrzył, oświeciło go, że to nie to, ale w tym samym czasie Hamilton zajął 2 stopień, od razu się zamienili. Kubica sztywny, ale widać było, że zadowolony jak cholera. Potem szampan i znowu Button

Opublikowano

Ecclestone wyszedł i chyba upominał Buttona, żeby się pochamował (objął go i coś mu tam gadał),

Ecclestone wkurw... bo niestety arabski tor stracił ostatnią nadzieję na jakikolwiek klimat....

Opublikowano

Ecclestone wyszedł i chyba upominał Buttona, żeby się pochamował (objął go i coś mu tam gadał),

Ecclestone wkurw... bo niestety arabski tor stracił ostatnią nadzieję na jakikolwiek klimat....

tja... :gwizdanie: niedługo będą nakazywać żeby rozwiązania zwycięzców były wyłącznie w ostatnim wyścigu :thumbdown:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:56_________________________________________________a nie pomyślał że to nowy tor i kibice będą chcieli obejrzeć zmagania z ciekawości :naughty:
Opublikowano

czyli jest pudło jest ruch w temacie -typowa Polska :naughty:

Robert :good:

Niestety masz rację.

Jakoś tak się dziwnie składa że po sukcesie wyłania się całe grono kibiców... to oczywiście fajnie, że poza garstką forumowiczów która tworzy ten wątek są inni kibice.

Czy są kibicami sukcesu, czy danej dyscypliny/sportowca? :mysli:

Sam wyścig zajeb - jak to w Brazylii, ciekawy tor, nie jak procesje na kilku innych torach.

Szkoda tylko że spóźniłem się na kluczowe pierwsze 20min :ranting1: :wallbash:

Myślę że Heidfeld został ukarany przez los za swój brak pokory w ocenie Kubicy przed wyścigiem.

Opublikowano

http://www.formula1.com/ jest tutaj głosowanie, " Which of the top three drivers impressed you most in Brazil on Sunday? " co w wolnym tłumaczeniu znaczy dlaczego Kubica jest debeściakiem :decayed: , zobaczymy ilu jest kibiców na forum (na razie statystyki dosyć wyrównane :przebiegly:)

Wy tu gadu gadu a mudżyna prowadzi :gwizdanie:

Opublikowano

o ciekawość nie musi się martwić, bo Yas Marina Circut robi wrażenie

, jak dla mnie 0:55 - 1:05 najbardziej. A Buttona i tak nikt by nie zatrzymał, bo i po co <bezradny>
Opublikowano

Myślę że Heidfeld został ukarany przez los za swój brak pokory w ocenie Kubicy przed wyścigiem.

zaraz ty zostanisz ukrany za brak pokory wobec kibica po wyścigu :evil2:

Opublikowano

Niestety masz rację.

Jakoś tak się dziwnie składa że po sukcesie wyłania się całe grono kibiców... to oczywiście fajnie, że poza garstką forumowiczów która tworzy ten wątek są inni kibice.

Sam wyścig zajeb - jak to w Brazylii, ciekawy tor, nie jak procesje na kilku innych torach.

sugerujesz, że ci, którzy do tej pory nie wypowiadali się w tym wątku,(myślnik: nie byli z Robertem na dobre i na złe) w ogóle nie powinni się wypowiadać??

Opublikowano

Niestety masz rację.

sugerujesz, że ci, którzy do tej pory nie wypowiadali się w tym wątku,(myślnik: nie byli z Robertem na dobre i na złe) w ogóle nie powinni się wypowiadać??

bo jak plebs śmiał wejść na grunt "fachowców"? :shocked:

Opublikowano

no i stało się Robert prowadzi 34.15 % (0.05 % przed Hamiltonem) :decayed:

dobrej nocki

Opublikowano

No cóż, większość widzi/słyszy to co chce usłyszeć. Przeczytaj i zrozum:

to oczywiście fajnie, że poza garstką forumowiczów która tworzy ten wątek są inni kibice.

Myślę że wątek byłby ciekawszy gdyby więcej ludzi interesujących się F1 regularnie tu pisało, a nie po pudle Kubicy.

Nie ma znaczenia kto jest większym znawcą F1 endriuu i nie w tym rzecz; myślę że wielu wiedzących coś o wyścigach i przeglądających ten wątek wogóle tu nie pisuje lub sporadycznie, a szkoda...

Opublikowano

Typowa Polska?!

A ile można krytykować??? Kiedyś to się nudzi, a jak na razie w tym sezonie mieliśmy tylko powody do krytyki - wiadomo jak było.

Poza tym, podniecamy się i piszemy tylko o Robercie, bo wiadomo jest nasz.

Gdyby go nie było, to napewno pojawiły by się oceny poszczególnych kierowców. Albo gdybyśmy mieli kilku kierowców w F1.

A tak, mamy tylko Roberta.

Jak wygrywa, zdobywa punkty, to wiadomo - każdy jest wniebowzięty i chce to pokazać.

A jak jesteś wkur... to czasami się już poprostu nie chce.

Nie przyrównujcie F1 do Małysza lub tych co ostatnio grali (sorry, może trochę na wyrost to określenie).

Żeby oglądać F1 trzeba mieć trochę więcej samozaparcia (każdy niech sobie to nazwie jak chce) niż przy innych sportach, bo tutaj czasami przez 2 godziny się nic nie dzieje, więc typowi Fani Sukcesu raczej długo tu nie zabawią.