griga-st Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Semiprofesionalny D90. Od ośmiu lat. Leciwy, ale cały czas daje rade . Brakuje czasami obracanego monitorka. Za dwa kola idzie wyrwać z fajnymi Nikkorami. http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=nikon+d90&bmatch=s0-ele-1-4-0622 Ale dzisiaj pewnie wybrałbym jednak hybrydę. Nieporęczne to cale tałatajstwo....
ernius Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) A ja zakupiłem bezlusterkowca Olumpus M5. Fotki rewelacja i co najważniejsze to jest lekki Edytowane 30 Czerwca 2016 przez ernius
jaco124 Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 tak samo mam d90 od kilku lat i naprawde swietny sprzet. kilka razy mialem juz go sprzedac ale jednak został i nie zaluje. naprawde fajny spzet ale jak ktos nie potrzebuje lustrzanki to faktycznie lepiej jakąś hybryde. Niektórych moze zniechecic ciezar lustrzanki.
-Tomas- Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Koledzy jakie jeszcze polecacie lustrzanki 2tys? Nie mam żadnego upatrzonego modelu Ale myślałem o pentaxie k-30 Pentax jest na prawdę dobry mimo że mało reklamowany. A dlaczego nie Nikon d5200 Dajcie spokój z tymi Nikonami Jak zakupiłem Sony alfa to przez pierwszy tydzień myślałem że zrobiłem błąd, bo siostra miała nikona. Teraz tylko się z niej śmieje jak musi coś dokupić do tego nikona Jakość zdjęć jest identyczna Nigdy już nie zmienię alfy na coś innego Co do hybryd, jednak wciąż mają zbyt małą czułość matryc no i ten stały obiektyw...
Rekomendowane odpowiedzi