Maniusiek28 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) ....a więc wpadł FIMIC, no i wyleciały kierownice powietrza(które sprawiały że dziura nie była tak widoczna). Nie podobaja mi się te dziury powstałe przez likwidację kierownic, myślę o zaślepieniu tego tylko czym? siatka(plaster miodu)?.....nie będzie pasowała. Prosze o jakieś pomysły. Na chwilę obecna wygląda to tak: Edytowane 24 Lutego 2016 przez Maniusiek28
drzewek20 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zderzak bez wlotow posiada wersja benzynowa bez turbodoładowania. Z tego co pamietam Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
bartekzks Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kupujesz kratki bez otwory i po problemie ....
Romek.A4 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Dokładniej to dokupujesz pełne zaślepki do zderzaka od jakiegoś 1.6 Kratek od halogenów nie trzeba ruszać. Po prostu dokładasz Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Romek.A4
Maniusiek28 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Juz co nieco wiem potrzebne są kratki od S4 B7.Moze ktoś zna ich nr?Foto poniżej: A więc postanowiłem zaślepic owe dziury we własnym zakresie oto efekt(naspawałem takie zaślepki palstikowe od środka): ...ale czy wygląda to dobrze? Sam nie wiem, nie dało się zaślepić otworów w pełni bo rury troche wystawały, proszę o wasze opinie. Edytowane 25 Lutego 2016 przez Maniusiek28
Kendi~ Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 mogłeś dać silikony niebieskie i do koloru auta wygladalo by calkiem ciekawie jak dla mnie, bez zaslepek bylo lepiej.
Maniusiek28 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 były niebieskie , ale maznołem je farbą czarną
cinkers Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Kolega wyżej podał numery. Wiem, że do zwykłego zderzaka były zaślepki na równi ze zderzakiem więc bez tych zagłębień co są w wersji s-line z tego co widzę. Sam mam teraz dwie zaślepki po montażu FMICa. No ale to zwykły zderzak...
Rekomendowane odpowiedzi