misiek83 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, Czy można użyć manetek swiateł, wycieraczek i kierunków poliftowych w przedlifcie? Edytowane 12 Stycznia 2016 przez misiek83
Alfi Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Obawiam się że nie. Maja chyba inne kostki. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Alfi
fragless1 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Światła i kierunki wejdą bez problemu po malej przerobce instalacji (2 przewody). Wycieraczki troche gorzej, ale w sedanie da się po zmianie przekaźnika i instalacji. W avancie tez się da, ale więcej zmian i nie testowane przeze mnie.
piciuok Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zakładałem w siebie (przedlift) manetke od wycieraczek. Cała kostka stara out i lutowanie do nowej kostki. Wszystko dobrze na kostkach oznaczone jest, więc bez większych problemów. Zaopatrz się w przynajmniej jeden konektorek http://gigluch.pl/batpol/tabela_aukcje/konektor_50_m.jpgbo nie ma pinu w nowej poliftowej wtyczce na jeden kabelek który podaje chyba napięcie na wycieraczki (bez niego ani drgną). Lewej strony nie ruszałem bo nie potrzebne mi to było ale myślę że również bez większych rzeźb
Rekomendowane odpowiedzi