Hubert Bubi Wrótniak Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Witam i przepraszam jeśli coś źle zrobiłem przy zakładaniu tematu, jeśli tak to proszę o info to poprawię Chciał bym wiedzieć czy drzwi prawe przednie w b5 będą pasowały od anglika bo do anglików części pełno w przeciwieństwie do stricte europejskiej wersji? Dodatek, przeczytałem na forum, że do przed liftowej wersji pasują tylko czy do poliftowej ? i przy okazji czy drzwi (zawiasy itp... ) w wersji z I liftu i II się różnią ? Lusterka tak ale to nie problem. I jeszcze w sumie czy boczki przyczepie normalnie do poszycia drzwi z anglika... Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Hubert Bubi Wrótniak
Trzesio Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 samo poszycie i ramka będzie z pewnością ta sama, oczywiście inny będzie boczek, bo pasażera
sebidi Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Drzwi z drugiego liftu są inne tzn mają inną klamkę i szeroka listwę ozdobna Zawiasy są takie same wszytko pasuje tylko wyglądem się roznia
Hubert Bubi Wrótniak Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Boczek mam ze swojego auta bo po prostu ktoś nie wycelował w miejsce parkingowe do końca a lusterko chyba tez walne od anglika... Ogoolnie nie opłaca mi się malować, prostować i szpachlować i tak dalej bo samo poszycie mam za 150 zł w dobrym stanie a tylko to i obudowa lustra są uszkodzone :/ A i dziękuje za info jak sie wiosna pełną parą zrobi to powrzucam zdjęcia bo ja się witałem na początku a mój bubivan niet:)
Rekomendowane odpowiedzi