Młody_drog Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Dnia 30/8/2017 o 18:59, aloevera96 napisał: mrrr.... chciałabym złapać takiego na "stopa" daj znać w którym kierunku jeździsz.... postaram się miec po drodze Że co niby??
gothika_ Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Witam Was klubowicze ? postanowiłem kupić sportowe auto i no wielu miesiącach przemyśleń mój potencjalny wybór zależyl się do dwóch modeli audi r8 plus i mercedes amg gt s. Mam więc pytanie do autora wątku, który ostatnio jeździł tymi autami : które mi auto bardziej poleca? Mercedes mi się minimalnie bardziej podoba wizylualnie ale boję się tego tylnego napędu przy mocy ponad 500 km a za audi przemawia centralny silnik, napęd i większą ilość nowoczesnych rozwiązań. Zalezy mi aby auto dało się używać na codzień i było w miarę komfortowe ( komfortowe oczyiscie jak na supercar) no i szybkie ?.
szymeniu Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam, z racji tego że już zakończyłem zmagania z R8 w różnych wydaniach i na dniach oddaję je nowemu właścicielowi kilka słów podsumowania. wersja po modach nr 1 od marca do maja
szymeniu Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 wersja nr 3 lipiec-październik
szymeniu Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Na koniec fotki czasów jakie robiło R8 seria pierwsze zdjęcie, po modach kolejne. W przyszłym tygodniu odbieram nowe autko do zabawy, a w lutym daily cara ale o tym będzie już w następnych wątkach
szymeniu Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zapomniałbym, że ostateczna wersja na teraz wygląda tak
Marek24 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Szymonie domyślam się że byłeś zakochany w tym R8 ale zdradzisz może które z twoich posiadanych aut wspominasz najlepiej po R8? nie chodzi mi o szczegóły tylko tak ogólnie pytam jeśli byś mógł wymienić swoje ulubione 3 auta które posiadałes;)
niwet Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Mimo wszystko setup nr 2 był najlepszy, zaś ostatni stracił urok przez te zmiany dyfuzorów, spoilera... ale to właścicielowi ma się podobać Edytowane 9 Grudnia 2017 przez niwet
szymeniu Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 27 minut temu, Marek24 napisał: Szymonie domyślam się że byłeś zakochany w tym R8 ale zdradzisz może które z twoich posiadanych aut wspominasz najlepiej po R8? nie chodzi mi o szczegóły tylko tak ogólnie pytam jeśli byś mógł wymienić swoje ulubione 3 auta które posiadałes;) Sporo tego było, ale niestety auta trzeba oceniać tylko w pewnych kategoriach bo ciężko mi porównać na przykład M2 do R8 bo to zupełnie inne poziomy ale i jedno i drugie ma w sobie coś fajnego. Podobnie było z AMG GTSem, kochałem ten samochód ale performance miał gorszy niż R8 natomiast siedziało się w nim świetnie i wyglądał bajecznie 1 minutę temu, niwet napisał: Mimo wszystko setup nr 2 był najlepszy, zaś ostatni stracił urok przez te zmiany dyfuzorów, spoilera... ale to właścicielowi ma się podobać Takie było życzenie nowego właściciela
szymeniu Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 W dziale Inne marki wiszą już tematy z nowymi nabytkami i planami na rok 2018 jakby kogoś interesowało
Marek24 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dziękuję za odpowiedź lecz Jeśli mogę zapytać to czy powiesz które z twoich aut miało najbrutalniejsze przyspieszenie według ciebie? to ostatnie moje pytanie w tym temacie
szymeniu Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2017 W dniu 9.12.2017 o 01:35, Marek24 napisał: Dziękuję za odpowiedź lecz Jeśli mogę zapytać to czy powiesz które z twoich aut miało najbrutalniejsze przyspieszenie według ciebie? to ostatnie moje pytanie w tym temacie R8 od 0-160 jest samochodem które kładzie w serii wszystko z samochodów dostępnych dla zwykłych śmiertelników
Whatson Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Genialne to R8 ! Mnie najbardziej podoba się opcja nr. 1, chociaż opcja 2 też niczego sobie Na trip europejski nadaje się to auto? Pod kątem komfortu jazdy, niskiego zawieszenia i wielkości bagażnika? Czy po prostu gatki na zmianę do schowka i jedziem?
m-nokian Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Nic dodać nic ująć piękne auto, świetna historia (chodź krótka)... dzięki, że nam ją pokazałeś
szczuraz Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 4 minuty temu, m-nokian napisał: świetna historia (chodź krótka Faktycznie jak na Szymona to krótka
szymeniu Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ten samochód był u mnie najdłużej ze wszystkich. Rok i 10 miesięcy jak na mnie to rekord
RobsonSNC Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Pamietam![emoji4] To byl marzec 2016,chyba moj pierwszy spot pod MM we Wro,na ktorym bylem... Jak przyjechales,to Maciek (Szczuraz) od razu zlapal za telefon i dzwonil do Emila: ,,...dawaj,dawaj,Szymciu R8-ka przyjechal!"[emoji28] Nawet fote wtedy strzelilem (jedno z pierwszych zdjec R8,jeszcze w wersji ,,bieda edition"[emoji12][emoji28])
afroo. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Foty do dziś latajo po internetach
Rekomendowane odpowiedzi