przemek1259 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, przymierzam się do wymiany rozrządu, pytanie czy potrzebny jest ten hydrauliczny tłumik drgań? Albo czy nie da się zostawić starego? Bo wszędzie są komplety ale bez tego tłumika całego... No i jaką pompę wody i najlepiej jakiej firmy pasek? Pozdr
rafiko259 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, przymierzam się do wymiany rozrządu, pytanie czy potrzebny jest ten hydrauliczny tłumik drgań? Albo czy nie da się zostawić starego? Bo wszędzie są komplety ale bez tego tłumika całego... No i jaką pompę wody i najlepiej jakiej firmy pasek? Pozdr witam kolegę. jak ja wymieniałem rozrząd to tego wgl nie wymieniałem tłumiku drgań,, pasek polecam z firmy CONTITECH cena okolo 85-95 zł, bądz z firmy BOSH cena podobna.. a pompę wody polecam HEPU . POZDROOO
przemek1259 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, przymierzam się do wymiany rozrządu, pytanie czy potrzebny jest ten hydrauliczny tłumik drgań? Albo czy nie da się zostawić starego? Bo wszędzie są komplety ale bez tego tłumika całego... No i jaką pompę wody i najlepiej jakiej firmy pasek? Pozdr witam kolegę. jak ja wymieniałem rozrząd to tego wgl nie wymieniałem tłumiku drgań,, pasek polecam z firmy CONTITECH cena okolo 85-95 zł, bądz z firmy BOSH cena podobna.. a pompę wody polecam HEPU . POZDROOOCzyli można zostawić stary ten tłumik? A co w przypadku jeśli ten tłumik po wymianie rozrządu kiedyś tam padnie? Nie będzie to przeszkadzało i wtedy będzie tak jak by go po prostu nie było czy trzeba go będzie zdemontować? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
error32856 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 jak padnie będziesz musiał wymienić tłumik plus pasek wiec robota podwójna a koszt tłumika ok 160 zl
gregor2208 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Ja u siebie stara pompe oddalem do aso a w zamian po doplacie 200zl dostalem oryginal pompe audi. Wymien tlumik drgan i nie szukaj "oszczednosci" bo sie nie oplaci... Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Stycznia 2016 przez gregor2208
Rekomendowane odpowiedzi