Marioxendo Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Nadszedł wkońcu czas na zmiane starej poczciwej a4 b5 i tak też stałem się posiadaczem b8 Poszukiwania były długie i długo zastanawiałem się nad a6 c6 jednak przedni zderzak przekonał mnie do b8 Auto jest poleasingowe, zadbane. Silnik 2.0 TDI niestety tylko 120KM, co czuć więc będzie chip. W planach jest napewno chip, możliwe że dołożenie quattro(boli ten śnieg oj boli), na lato wleci jakaś felga ciekawa i raczej tyle. Później dodam reszte zdjęć bo troche się z tym pomęczyłem 19.01.2016 Sorki że takie zdjęcia na parkingu ale nie miałem czasu nigdzie skoczyć, I sorki ze taki brudny PS. Na jaki host wrzucać zdjęcia żeby tak na jakości nie traciły? Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Marioxendo
black4 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nadszedł wkońcu czas na zmiane starej poczciwej a4 b5 i tak też stałem się posiadaczem b8 Poszukiwania były długie i długo zastanawiałem się nad a6 c6 jednak przedni zderzak przekonał mnie do b8 Auto jest poleasingowe, zadbane. Silnik 2.0 TDI niestety tylko 120KM, co czuć więc będzie chip. W planach jest napewno chip, możliwe że dołożenie quattro(boli ten śnieg oj boli), na lato wleci jakaś felga ciekawa i raczej tyle. Później dodam reszte zdjęć bo troche się z tym pomęczyłem Witaj, Fajny czarnuch Wrzucaj ładne kółko na sezon i soft na start PS. Badałeś jak wygląda temat wrzucenia Quattro w B8? Do B6/7 sporo Kolegów z forum przekłada. Pozdrawiam!
Marioxendo Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2016 PS. Badałeś jak wygląda temat wrzucenia Quattro w B8? Do B6/7 sporo Kolegów z forum przekłada. Pozdrawiam! Z tego co czytałem to sanki tył, dyfer, wał, skrzynia, zbiornik paliwa i pompa ABS. Jest temat gdzieś tu na tym forum.
andynl Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Gratki fury, niech się dobrze sprawuje
Mishells Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) gratulacje zakupu Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Mishells
Kodzak33 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 WRClaguna spisywał jakie są części potrzebne i jaki koszt mniej więcej za to wychodzi. Pogratulować wyboru, niech służy.
zabiello Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Gratki zakupu, fajna i niech się dobrze sprawuje. możliwe że dołożenie quattro(boli ten śnieg oj boli) uwierz mi że nawet kilka dni w roku z bananem na twarzy jest warte quattro no u nas w lubelskim ostatnio trochę padało, ale póki nie stoi się na typowym lodzie to jaki śnieg? Edytowane 15 Stycznia 2016 przez zabiello
jedrekx Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 ładny czarnuch, pokaż więcej zdjęć jak będzie większa felga to konieczne będzie obniżenie dziada..
liquid8p Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 No właśnie wrzuć jakieś zdjęcia wnętrza, bardzo ładna sztuka
Marioxendo Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam, troszkę mnie nie było. w tym czasie wpadło 53 tyś km. i Audiczka trochę świata zwiedziła. Wylądowaliśmy nad morzem... jako że audi posiada tryb pływający zaczeliśmy morską żegluge wyłowili nas w Liverpoolu i kazali jeździć pod prąd... jakoś się udało i zatrzymaliśmy się na chwile w pólnocnej Walii. Sprawiłem sobie dedykowany uchwyt na telefon marki Brodit. Super sprawa lecz niestety wsiadając na miejsce pasażera przywaliłem w niego kolanem i wyłamałem mały plastik wchodzący w kokpit... Nastepny kupie mocowany na wysokości nawiewu;) Jak mówiłem mocy brakowało więc odwiedziłem hamownie i zrobiliśmy lekki programik. Nie wyszło zbyt wiele ale jak na 280tyś przebiegu i seryjne turbo i sprzęglo chyba nie jest źle. Dziś przy przebiegu 292 tyś pierwszy raz uślizgneło się sprzęgło przy redukcji z 6 na 5 i wciśnięcu gazu do podłogi przy 100km/h. Akurat jestem w Holandii więc mam nadzieje że jeszcze około 5 tyś km spokojnej jazdy wytrzyma Jak fundusze pozwolą to zmianie będzie towarzyszyła także zmiana skrzyni i sanek na Q! Gdy turbo zacznie niedomagać mam zamiar wstawić od CAHA i zrobić jakieś 200-210KM i dłuższy wykresik. Pozdrawiam serdecznie.
magielam Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 witam kolegę prosze o pomoc powiedż mi jakie masz koło dojazdowe (parametry) w swoim ,bo ja muszę kupić a nie wiem jakie aby wszystko weszło jak trzeba pozdrawiam
Marioxendo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, u mnie siedzi zestaw naprawczy, nie mam dojazdówki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi