Grandperfect Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam, przymierzam sie do wymiany zwyklego naglosniena concert na bose z wzmacniaczem 25 pin. Rozumiem gdy podlacze kable ktore sa w glosnikach przy wzmacniaczu do wzmacniacza bose to beda graly tylko tylne glosniki. Wiem, ze musze pociagnac kable od przednich glosnikow do tylnych, lecz ktoredy? Co musze rozebrac itp?
_quattro_ Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/59353-zmiana-wzmacniacza-na-system-bose/?hl=bose
Grandperfect Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ja wiem jak to zrobic tylko nie wiem ktoredy puscic kable z przodu do bagaznika
Grandperfect Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 CZy bedzie duza roznica gdy nie podlacze przednich glosnikow? Czy wzmacniacz bedzie dzialal gdy bede mial nieoryginalne radio 1din?
Fido Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 CZy bedzie duza roznica gdy nie podlacze przednich glosnikow? Będzie. Czy wzmacniacz bedzie dzialal gdy bede mial nieoryginalne radio 1din? Tu będą problemy. Rób na ori radiu bo bez niego Bose jest bez sensu. Wpakujesz kupę kasy i nerwów a efekt będzie kiepski. Takie moje zdanie.
Grandperfect Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mam oryginalne radio 1din ale nie 2 DIN więc lepiej kupić wkładkę i wymienić radio na 2 DIN czy to nie będzie konieczne?
Fish3r Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Na 1DIN też zagra, byle radio było ori Audi.
Rekomendowane odpowiedzi