Rub!k1993 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam!!! Panowie będę zabierał się za montaż nie ori modułu Coming/Leaving Home, mianowicie poszukuję jakiegoś przewodu, wtyku, czegokolwiek gdzie po otwarciu i zamknięciu samochodu centralnym zamkiem pojawi się impuls 12+, tylko nie kierunkowskaz. Najlepiej gdyby było to pod maską bo w środku mam parę pomysłów, Pomóżcie
tomek0710 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam!!! Panowie będę zabierał się za montaż nie ori modułu Coming/Leaving Home, mianowicie poszukuję jakiegoś przewodu, wtyku, czegokolwiek gdzie po otwarciu i zamknięciu samochodu centralnym zamkiem pojawi się impuls 12+, tylko nie kierunkowskaz. Najlepiej gdyby było to pod maską bo w środku mam parę pomysłów, Pomóżcie moduł CLH masz z allegro czy gdzies indziej go zdobyles? Mógłbys ewentualnie dac link gdzie kupiles i relacje jak sie sprawuje bo tez chce doposażyć swoją w takie cos
Rub!k1993 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Moduł kupiłem na allegro dokładnie taki: http://allegro.pl/modul-drl-swiatel-dziennych-nie-led-coming-home-i5813580096.html Sprawuje się super, aczkolwiek dobrze byłoby podłączyć CLH do jakiegoś przewodu gdzie impuls +12 występuje po centralnym zamku, ponieważ gdy samochód jest w stanie spoczynku a chciałbym włączyć awaryjne to załącza mi CLH. Dzieje się tak dlatego że mam podpięty obecnie pod kierunkowskaz.... Dlatego pisałem w tej sprawie wyżej Edytowane 5 Lutego 2016 przez Rub!k1993
bossawka Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Przeczytaj ten temat może coś pomoże Tobie: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/267688-montaz-modulu-coming-home-nie-ori/page-1
Rekomendowane odpowiedzi