oprych Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 zbiera się stała ekipa abstynentów Ty to masz podwójnie przej............. raz Strzelik dwa pępkowe
Bulczas Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Piszę się Kędzior zgarniecie mnie? Chyba że dasz Ewce pić [emoji14] Niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 udaje mi się utrzymać abstynencję w tygodniu ale dziś trochę potrenuje pod strzalika - co by nie rzygac Stock Black
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mi dzisiaj się przypomniało że właśnie w sobote za tydzień idę do knajpy na 50te urodziny cioci wiec w tym wypadku muszę odpuścić:/
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mi dzisiaj się przypomniało że właśnie w sobote za tydzień idę do knajpy na 50te urodziny cioci wiec w tym wypadku muszę odpuścić:/ też bym wybrał Abrahama ciotki niż z tą żulerką siedzieć ale akurat mam wolny wieczór więc idę
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mi dzisiaj się przypomniało że właśnie w sobote za tydzień idę do knajpy na 50te urodziny cioci wiec w tym wypadku muszę odpuścić:/ też bym wybrał Abrahama ciotki niż z tą żulerką siedzieć ale akurat mam wolny wieczór więc idę ya yhymm Mi dzisiaj się przypomniało że właśnie w sobote za tydzień idę do knajpy na 50te urodziny cioci wiec w tym wypadku muszę odpuścić:/ jeszcze Cię nie skreślam z listy, bo różnie może być
pajda Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mi dzisiaj się przypomniało że właśnie w sobote za tydzień idę do knajpy na 50te urodziny cioci wiec w tym wypadku muszę odpuścić:/ też bym wybrał Abrahama ciotki niż z tą żulerką siedzieć ale akurat mam wolny wieczór więc idę odezwał się abstynent
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja mam drugie zmiany więc odpadam... siła wyższa...
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Mi dzisiaj się przypomniało że właśnie w sobote za tydzień idę do knajpy na 50te urodziny cioci wiec w tym wypadku muszę odpuścić:/ też bym wybrał Abrahama ciotki niż z tą żulerką siedzieć ale akurat mam wolny wieczór więc idę odezwał się abstynent chyba się nie zrozumieliśmy - na Abrahamie też się wali w palnik 1. Miszka - stawia pierwszą i ostatnią flache OK pierwszą walnę sam na chaci przed strzalikiem, a ostatniej pewnie nie dotrwam więc się jakoś z tego wymiksuję
ucho.77 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 A co z uchem? nie wie jak i kiedy zjedzie, niemcy d*py dają na budowach i ciągle obsuwy czasowe z rozładunkami ALE jak będę to będziemy
morsik26 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Powiedzcie jak dojechać do tej knajpy,gdzie zaparkować?
stanley Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Powiedzcie jak dojechać do tej knajpy,gdzie zaparkować? na ul.Grażyńskiego ( zaznaczyłem na czerwowo)
morsik26 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Powiedzcie jak dojechać do tej knajpy,gdzie zaparkować?na ul.Grażyńskiego ( zaznaczyłem na czerwowo) Dzięki Stanley jakoś dojadę
oprych Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 to już jutro - i zaś będzie a potem w domu
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 melduję się dziś na 17 jadę do ziomka więc może być tak, że jak przyjdziecie to ja wyję
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 melduję się dziś na 17 jadę do ziomka więc może być tak, że jak przyjdziecie to ja wyję yebany
Grisza79 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Chciałem wpaść, ale nie mam transportu....
Rekomendowane odpowiedzi