Monti Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) 58 minut temu, karol1981 napisał: Tylko v'alki brak zdjecia kozak Edytowane 2 Listopada 2021 przez monthrey12 1
Rob@k Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 Kurcze autko kozak, jeszcze na pneumatyce 1
Zbroy Opublikowano 12 Stycznia 2022 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Witam Cię Karolu, dawno mnie nie było na forum :-) ale twoja furka cały czas pięknie wygląda i widzę że air wleciał, zacnie leży na glebie . Moja a4 cały czas mi służy dzielnie. Pozdrawiam 2
K4rol81 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2022 Godzinę temu, Zbroy napisał: Witam Cię Karolu, dawno mnie nie było na forum :-) ale twoja furka cały czas pięknie wygląda i widzę że air wleciał, zacnie leży na glebie . Moja a4 cały czas mi służy dzielnie. Pozdrawiam O powitać, fajnie że wpadłeś dzięki za dobre słowo
K4rol81 Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Odkopujemy temat , z racji że nastała wiosna trzeba zrobić aktualizację tematu Mija rok od kiedy wpadło powietrze do auta , w tym czasie zrobione z ponad 10 tyś km , odpukać bez żadnych usterek na instalacji itp. to była bardzo dobra decyzja żeby założyć . Na ten rok bez żadnych grubych modów, wpadło kilka dodatków : - kratki halogenów a'la RS -dokładki boczne na progi od Maxtondesign -nowy tylny dyfuzor do ogarnięcia jest jeszcze grill a'la rs4 i założenie tylnych lamp z ledami z A6 C6 ( mam już złożone do kupy tylko zamontować ) i jakiś drobne rzeczy Auto prezentuje się tak , czyli w sumie bez zmian Edytowane 4 Maja 2022 przez K4rol81 4
K4rol81 Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Opublikowano 4 Maja 2022 8 minut temu, tomekhxc napisał: Jeszcze gril od rs-a Się powoli robi ,
Monti Opublikowano 4 Maja 2022 Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Siemano, fotki jak zawsze za***iste, nie ma sie do czego przyczepić ale mam pytanie . Czemu zawias z prawej strony lezy nizej niz z lewej? Edytowane 4 Maja 2022 przez monthrey12
K4rol81 Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Opublikowano 4 Maja 2022 8 minut temu, monthrey12 napisał: . Czemu zawias z prawej strony lezy nizej niz z lewej? Hmmm , było nierówno na parkingu, A tak w ogóle to się czepiasz
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2022 Opublikowano 4 Maja 2022 To jeszcze jakiś ciekawy hebel i lusterka z RS4 1
Monti Opublikowano 4 Maja 2022 Opublikowano 4 Maja 2022 7 godzin temu, K4rol81 napisał: Hmmm , było nierówno na parkingu, A tak w ogóle to się czepiasz Ja? Nigdy w życiu 1
Gac3k Opublikowano 5 Maja 2022 Opublikowano 5 Maja 2022 Ale kocur na tym air rude - z ciekawości ile taka impreza? 1
R4xx Opublikowano 5 Maja 2022 Opublikowano 5 Maja 2022 Zdjęcia robią wrażenie, jak zawsze. Dyfuzor kompletnie zmienia charakter tego samochodu 1
K4rol81 Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Opublikowano 5 Maja 2022 13 godzin temu, H4mm3R napisał: To jeszcze jakiś ciekawy hebel i lusterka z RS4 Żeby były takie składane z fotochromem i pamięciami to czemu nie eh ten hebel , siedzi z tyłu głowy ,ale cos fajnego to kupa kasy niestety a i problem z felgami 9.5 j że się nie zmieszczą ,a nie chcę za bardzo kół na zewnątrz wypychać dystansem ,także na ten moment zostaje co jest . 15 minut temu, Adam87 napisał: Foteczki super Taras jest znany Dzięki, muszę tam wpaść jeszcze przy zachodzie słońca na klimat 53 minuty temu, R4xx napisał: Zdjęcia robią wrażenie, jak zawsze. Dyfuzor kompletnie zmienia charakter tego samochodu Dzięki, na początku nie do końca mi leżał te dyfuzor ,ale jednak zmienił trochę samochód i już mi się podoba 2 godziny temu, Gac3k napisał: Ale kocur na tym air ride - z ciekawości ile taka impreza? rozrzut cenowy jest ogromny , podstawowy zestaw jak masz już amory to cos koło 4 tyś u mapeta , jak poszukasz używek to i może taniej się znajdzie 1
Rekomendowane odpowiedzi