Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Air'ed DELFINEK by Karol, quattro,345/288 ,Veemann 19x9.5, 219KM/401Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie wyszło:good: chodź widziałem ze tam gdzie robiłeś to gość ma certyfikacje na CarPro, wiec ja poszedłbym osobiście w Cquartz Professional.... tak czy inaczej ładnie się prezenci:yes2:

Opublikowano

a i co to za dokładka boczna pod drzwiami ?

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, FroS-t napisał:

Ładnie wyszło:good: chodź widziałem ze tam gdzie robiłeś to gość ma certyfikacje na CarPro, wiec ja poszedłbym osobiście w Cquartz Professional.... tak czy inaczej ładnie się prezenci:yes2:

Dzięki @FroS-t:thumbup1:  wiem że ma certyfikat ale w tym przypadku samą powłokę miałem w gratisie ,płaciłem tylko za korektę lakieru więc ...

@Misza88 tablicy nie włożę pod ramkę bo jej nie mam :D mam blendę do której się przykręca blachę.Mówisz o dokładce pod progiem ??jeśli tak to allegrowy odpowiednik dokładek od maxtona :D:thumbup1:

Opublikowano

Oki znalezione dzięki za info :) 

Opublikowano
6 godzin temu, Misza88 napisał:

za***iście wygląda tylko pytanie czemu tablicy rejestracyjnej z przodu nie włożysz pod ramkę gdzie jej miejsce ? Odkręcasz 4 śrubki od spodu zdejmujesz ramkę wkładasz tablice zakładasz ramkę i cieszysz się jak to za***iście wygląda :) 

To chyba nie ta blenda co myślisz.

edit: post się za późno dodał i nie widziałem ze już odp sobie :grin:

Edytowane przez Tkoczu_

Opublikowano

Mam taką samą blendę na rejestracje jak ty i ja wziąłem na klej do szyb. Elegancko trzyma :D

Opublikowano

Poziom tego co tu się dzieje widzę tak: H4mmer/Siemian/Karol tak to widzę! 

Jest wyjeba...na w kosmos ta kaleka :-) 

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, MARCIN607 napisał:

Poziom tego co tu się dzieje widzę tak: H4mmer/Siemian/Karol tak to widzę! 

Jest wyjeba...na w kosmos ta kaleka :-) 

Ty weź bo się zawstydziłem :wstydliwy::wstydliwy:  jeszcze długa droga przede mną ...ale dzięki :thumbup1:

Opublikowano

Coś słabo Ci teraz widać ten napis quattro na grillu. Za to widać dobrze srebrny cooler za grillem. Prysnąć by go trza było na czorno :whistling:

Edytowane przez afroo.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie tez to zauważyłem , pytanie czy jak icka na czarno malnę to nie zmiejszy to jego skuteczności ?

Opublikowano
7 minut temu, karol1981 napisał:

No właśnie tez to zauważyłem , pytanie czy jak icka na czarno malnę to nie zmiejszy to jego skuteczności ?

Nie. Różnica byłaby zauważalna na słońcu i przy założeniu, że chłodnica jest wystawiona na ekspozycję promieniowania - czarny łatwiej absorbuje promienie i pochłania więcej ciepła.

Edytowane przez george

Opublikowano
  • Autor

No to już wiem co  robić  :)

Opublikowano
2 godziny temu, george napisał:

Nie. Różnica byłaby zauważalna na słońcu i przy założeniu, że chłodnica jest wystawiona na ekspozycję promieniowania - czarny łatwiej absorbuje promienie i pochłania więcej ciepła.

A jednak farba będzie miała negatywny wpływ na "transfer ciepła" jak by nie było będzie to warstwa utrudniająca wymianę jednak jej wpływ może być nie zauważalny, o czym jednak przekonasz się dopiero jak pomalujesz :) wazne żeby była to naprawdę cienka warstwa.

Opublikowano
12 minut temu, MaTeo85 napisał:

A jednak farba będzie miała negatywny wpływ na "transfer ciepła" jak by nie było będzie to warstwa utrudniająca wymianę jednak jej wpływ może być nie zauważalny, o czym jednak przekonasz się dopiero jak pomalujesz :) wazne żeby była to naprawdę cienka warstwa.

Oczywiście, farba podniesie opór przewodzenia ciepła, ale wpływ radiacji przy temperaturze panującej w dolocie jest niezauważalny. 

Opublikowano

Kiedyś gdzieś na necie widziałem testy srebrnego icka vs czarny i wyszło im niby, że czarny nawet lepiej sobie radzi. No ale się nie znam i tylko tak wspominam. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Ostatecznie, będzie malowany ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 18.09.2020 o 07:18, karol1981 napisał:

Ostatecznie, będzie malowany ??

Hej.Pomalowaleś już tego icka?Interesuje mnie czy coś się zmieniło bo chciałbym u siebie też pomalować tylko nie wiem czy coś się nie pogorszy?Jeśli malowałeś lub będziesz malować to czym?Tradycyjnie podkład i np.akryl lub baza i lakier czy tylko bez szaleństw spray?

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, JarekST202 napisał:

Hej.Pomalowaleś już tego icka?Interesuje mnie czy coś się zmieniło bo chciałbym u siebie też pomalować tylko nie wiem czy coś się nie pogorszy?Jeśli malowałeś lub będziesz malować to czym?Tradycyjnie podkład i np.akryl lub baza i lakier czy tylko bez szaleństw spray?

Nie, nie malowałem, pewnie pójdzie jakiś podkład i czarny akryl. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Auto więcej stoi niż jeździ ale czasem uda się je przewietrzyć i zrobić jakieś foty, coś tam się powolutku grzebie i jakieś fanty wpadną.

DSC_8147.jpg

DSC_8149.jpg

DSC_8143.jpg

DSC_8154.jpg

DSC_8166.jpg

Opublikowano

Bardzo ładne zdjęcia, profi robota :wink: a i model też konkretny :a4fan: