lastjungle Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam, wczoraj kupiłem audi a4 b5 1999, problem w tym, że się naczytałem. Jak sprawdzić czy ten model posiada koło dwumasowe? Podczas rozmowy ze sprzedawcą wywnioskowałem, że nie ma. Chcę się dowiedzieć o tym samochodzie coś więcej, czytam i czytam i wiem tyle co wcześniej. (Czyli nic) Dziękuję za pomoc i przepraszam za tak głupi temat, ale znaleźć odpowiedzi nie mogę.
pepik Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 chyba , że poprzedni właściciel zmienił na "jednomas" to nie ma
OLIVER Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Afn 110 maja dwumas i juz. No chyba że poprzedni właściciel wywalił dwumasa to wtedy nie będzie miał .... No i w takiej sytuacji sprzydała by się funkcja usunięcia swojego posta a tu jej nie ma ... Edytowane 18 Stycznia 2016 przez OLIVER
lastjungle Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 chyba , że poprzedni właściciel zmienił na "jednomas" to nie ma Afn 110 maja dwumas i juz. No chyba że poprzedni właściciel wywalił dwumasa to wtedy nie będzie miał .... No i w takiej sytuacji sprzydała by się funkcja usunięcia swojego posta a tu jej nie ma ... A da się to jakoś samemu sprawdzić czy jedynie mechanik?
Hezen Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mechanik owszem, ale pod warunkiem że zrzuci skrzynie. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi