Hugo Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Chińczycy mają swoje Audi Pomimo kryzysów na rynkach globalnych, Chiny są nadal jednym z najdynamiczniej rozwijających się rynków. Dlatego też niemiecki koncern bardzo poważnie traktuje chińskich konsumentów. Model A4L będzie już drugim samochodem po A6, który został przedłużony specjalnie na potrzeby tego specyficznego rynku. Poprzedni model trafił do Azji w 2000 roku. Przedłużane wersje modeli Audi są bardzo często wykorzystywane do transportu przez firmy i menedżerów wysokich szczebli. Model A4L został specjalnie przygotowany do warunków drogowych jakie występują w Chinach. Auto mierzące 4,76 metra oferuje mnóstwo przestrzeni dla pasażerów okupujących tylną kanapę. Rozstaw osi w porównaniu ze standardową wersją został powiększony o 6 centymetrów. Audi A4L będzie dostępne z silnikiem 2.0 TFSI (180KM) oraz topową jednostką 3,2 V6 FSI, która osiąga moc 265 koni. Silniki Diesla nie cieszą się popularnością w Chinach zatem niemiecki producent nie w planach wprowadzania takiej jednostki an ten rynek. Źródło:Audi
ykk Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zastanawia mnie.. Po co im dluzsze wersje, skoro sami nie sa zbyt "dludzy"
Hugo Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 Zastanawia mnie.. Po co im dluzsze wersje, skoro sami nie sa zbyt "dludzy" Zapewne dlatego , że niektórzy uważają , że samochód to przedłużenie ..........
spanky Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zastanawia mnie.. Po co im dluzsze wersje, skoro sami nie sa zbyt "dludzy" Zapewne dlatego , że niektórzy uważają , że samochód to przedłużenie .......... beda ich tam wozic po 10-ciu ....
wojtas-audi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Do nas powinni dawac te dluzsze ..... bo z tylu miejsca bardzo malo w a4
mA4ciek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 trzeba będzie importować z Chin swoją drogą ciekawe czy Audi z Chin jest dużo gorsze jakościowo od Niemieckiego.
Korzeń Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Mi w moim czasem brakuje miejsca z tyłu. Chętnie bym sie zamienił
arson15 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Mi w moim czasem brakuje miejsca z tyłu. Chętnie bym sie zamienił Zawsze możesz zakupić kombi
Yelo Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Auto mierzące 4,76 metra oferuje mnóstwo przestrzeni dla pasażerów okupujących tylną kanapę. Translator RLZ
Korzeń Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Mi w moim czasem brakuje miejsca z tyłu. Chętnie bym sie zamienił Zawsze możesz zakupić kombi kombi tak ale po 2004...
freon Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Drugie po A6 w wersji Long? Wiem, że jest A8 L, ale A6 L? Słyszałem od ludzi co sprowadzają auta, że na rynku wtórnym A8 L, jest tańsze od A8, ciekawe jak będzie z tymi A4 L i A4.
Rekomendowane odpowiedzi