Artur_8K0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mam pytanko... Czy da radę jakoś wyrezać tylne oświetlenie, żeby był w nim diody które dają czerwoną poświatę? Mam tak z przodu i chciałbym mieć też z tyłu Może da się kupić taki panel oświetlenia od np A6? Robił ktoś coś takiego u siebie?
Mateuszek1001 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Co by nie, kup diody, wywierć dwa otwory i podłącz pod oświetlenie przycisków
Artur_8K0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Chciałem jak najbardziej oryginalnie to ogarnąć i bez takiej rzeźby... Jak mam wiercić i kombinować co będzie wiązało się z opuszczaniem podsufitki to podziękuję
M@rcin Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Chciałem jak najbardziej oryginalnie to ogarnąć i bez takiej rzeźby... Jak mam wiercić i kombinować co będzie wiązało się z opuszczaniem podsufitki to podziękuję nic nie opuszczasz, wszystko robi się w lampce P&P jak kupisz odpowiednie wsuwki. Ja jestem właśnie w trakcie rezania przedniej lampki.
Mateuszek1001 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Bez rzeźby się da, zaraz Ci podam nr nowej lampki jeśli chcesz. Wszystko P&P, podpinasz i działa. Z tym ze kosztuje dużo więcej, ale za to profi
darek181289 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 zagadaj do kolegi Tomnika, może zrobią moduł led P&P na tył, który przy włączonych pozycjach będzie dawał czerwoną poświatę a podczas zapalenia normalnego światła czerwony kolor zgaśnie. coś takiego jak moduł podświetlenia nóg
Exmi Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Bez rzeźby się da, zaraz Ci podam nr nowej lampki jeśli chcesz. Wszystko P&P, podpinasz i działa. Z tym ze kosztuje dużo więcej, ale za to profi Jak możesz to podeślij i mi bo też o czymś takim myślałem
M@rcin Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 zależy też jaką masz kolego lampkę, jeśli dzieloną to ujdzie wyrezać, jak całą to z tego co wiem nie da rady.
damian475 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 A sa lampki z podswietlonymi ptzyciskami jak np w a3? poda ktos nr. chodzi oczywiscie o tyl.
Artur_8K0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja mam dzieloną z podświetlanymi przyciskami, ale numeru Ci nie jestem w stanie podać... W bagażniku też mi się świeci przycisk... Diody od Tomnika wkładałem przedwczoraj i chciałbym żeby to wszystko było ORI bez żadnego wiercenia i modułów VPAD-2 o ile dobrze pamiętam (te z czerwoną poświatą)... Chcę tak jak dała fabryka, co z resztą zaznaczyłem w wątku o moim A4, że rezanie ma opierać się tylko i wyłącznie na gadżetach które wyszły z fabryki (prócz ledów ) Także jeśli można to prosiłbym o numer lampki z diodami ambiente
Fish3r Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 http://www.audi-sport.net/xf/threads/a4-avant-rear-ambient-light-installation.57496/ Z językiem raczej nie powinno być problemu
Exmi Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 http://www.audi-sport.net/xf/threads/a4-avant-rear-ambient-light-installation.57496/ Z językiem raczej nie powinno być problemu Mam taką lampkę jak w linku (oczywiście bez tych otworów) Więc gdzie ewentualnie dokupić takie diody ori ? Czy się nie opłaca i lepiej dorobić sobie na własną rękę ?
Artur_8K0 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Tak jak mówiłem - żadnego wiercenia i doklejania czegokolwiek... Jeśli oryginalnie tylna lampka nie wychodziła z diodami ambiente, to takie diody u mnie w aucie się nie znajdą
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Gdyby ktoś potrzebował ori diody ambiente to mam 2 takie komplety :
Artur_8K0 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Gdyby ktoś potrzebował ori diody ambiente to mam 2 takie komplety : To na tył? Jak się to montuje?
Fish3r Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Tak jak mówiłem - żadnego wiercenia i doklejania czegokolwiek... Jeśli oryginalnie tylna lampka nie wychodziła z diodami ambiente, to takie diody u mnie w aucie się nie znajdą W takim razie sprowadzę cię na ziemię Oryginalnie tylnych lampek z diodami ambiente NIE BYŁO
Artur_8K0 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dzięki W takim razie dla mnie temat jest zakończony. Może przyda się innym
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Oryginalnie były w przedniej, dużej lampce podsufitki. jest tam przygotowana instalacja więc wystarczy włożyć diody . Do diodek mogę dołożyć oryginalny panel z fabrycznymi otworami ponieważ "wiercony w garażu" brzydko wygląda ;-) Jeden komplet zabrany.
Artur_8K0 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Kolego przód to ja mam mi na tył były potrzebne
koloboro Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 rezerwuje te ledy proszę info na priv
Rekomendowane odpowiedzi