Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAGB powered by lift] SLINE COMPETITION PLUS, 220Hp 443Nm, 345/330, S4 245/35/19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale kolejny raz okazuje się że ASO najtaniej, zwłaszcza z takimi pierdołami.

Opublikowano

No na to wychodzi.

Sam wiesz jak z duperelami do lifta. Tyle samo albo i drożej na aukcjach ja za nowe w ASO

Opublikowano

Tak dokładnie jest jak piszesz.

Opublikowano
Dnia 8.02.2017 o 17:12, l.e.s.t.e.r napisał:

niestety nie oryginał, za lotkę do pakietu Competition plus czyli taką jak RS w ASO powiedzieli mi 1360zł :kox:

Na forum Subaru wyczytałem o gościu u którego chłopaki kupują grupowo spoilery. Facet robi kopie z oryginału, siadło to idealnie, nie wymagało żadnej rzeźby. Jakby kto chciał to mam namiar na prv.

Ostro idziesz z modami, zacnie się furka prezentuje.

Jeśli możesz to napisz mi jak to cenowo wyszło i jakiś namiar na tego gościa od spoilerów ;-)

Opublikowano
10 godzin temu, D4NTE napisał:

Ostro idziesz z modami, zacnie się furka prezentuje.

Jeśli możesz to napisz mi jak to cenowo wyszło i jakiś namiar na tego gościa od spoilerów ;-)

Tu masz mail do gościa [email protected] 

Handluje też na allegro

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1298471

Lotki do A4 sprzedaje po 450 zł ale jak dobrze zagadasz to może Ci zrobi "promocję" ;)

Całość wyszła cena spoilera + 300 za malowanie i przyklejenie. 

Opublikowano

Odgruzowane auto po zimie ;)

CleanUP1.jpg

CleanUP2.jpg

CleanUP3.jpg

CleanUP4.jpg

CleanUP5.jpg

CleanUP6.jpg

CleanUP7.jpg

Opublikowano

jak nie lubię srebrnego którego mam tak ten twój srebrny avancik robi robotę teraz 

Opublikowano

@l.e.s.t.e.r jakie masz letnie oponki u siebie? Co to za Hankooki ze mają taki rant?

Opublikowano
Godzinę temu, matriw napisał:

@l.e.s.t.e.r jakie masz letnie oponki u siebie? Co to za Hankooki ze mają taki rant?

sprawdzę jutro bo z głowy to nie pamiętam...

Opublikowano
Dnia 29.04.2017 o 18:36, matriw napisał:

To jest Ventus S1 EVO2, ale czy ja wiem czy ta opona ma taki wielki ten rant ochronny :) 

ventusEvo2.jpg

ventusEvo1.jpg

Opublikowano

ok @l.e.s.t.e.r, wszystko jasne :) Ty masz Hankook evo2 k117 RO1, czyli oponkę przeznaczoną dla AUDI R/RS i dlatego masz taki ładny rant ochronny :) Zwykły model bez RO1, nie ma rantu rawie wcale :(

Opublikowano
12 godzin temu, matriw napisał:

ok @l.e.s.t.e.r, wszystko jasne :) Ty masz Hankook evo2 k117 RO1, czyli oponkę przeznaczoną dla AUDI R/RS i dlatego masz taki ładny rant ochronny :) Zwykły model bez RO1, nie ma rantu rawie wcale :(

No taka sytuacja :) więc nic tylko się cieszyć że tak się trafiło :) 

Opublikowano

Żeby nie było że nic się nie dzieje ;)

przelacznikZespolony.jpg

Jutro może uda się to zamontować jak czas pozwoli.

Opublikowano (edytowane)

Sprawdzałeś czy Twoja taśma pasuje do tego pająka ?

Edytowane przez krystian3769
Opublikowano
3 godziny temu, krystian3769 napisał:

Sprawdzałeś czy Twoja taśma pasuje do tego pająka ?

nie pasuje można sobie to w d... wsadzić :) trzeba zawsze kupować w komplecie z taśmą. To jest zupełnie inny element, ma inny kształt, nie ma opcji tej taśmy i przewodów przełożyć. 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał:

nie pasuje można sobie to w d... wsadzić :) trzeba zawsze kupować w komplecie z taśmą. To jest zupełnie inny element, ma inny kształt, nie ma opcji tej taśmy i przewodów przełożyć. 

Dlatego pytałem :facepalm:

Można przełożyć sama taśmę z przedliftowego pająka do polifta. Nie wiem dokładnie jaki nr ma ten pająk. Ale np. Andynl ma b8 z końca serii 2012 i jego taśmą pasowała do poliftowego pająka.

Ja też kombinowałem żeby zmienić samego pająka i zostawić starą taśmę. Wtedy masz z głowy kalibracje. Ale trafiłem na ten sam schodek co Ty. Tyle że miałem komplet.

Opublikowano
13 minut temu, krystian3769 napisał:

Dlatego pytałem :facepalm:

Można przełożyć sama taśmę z przedliftowego pająka do polifta. Nie wiem dokładnie jaki nr ma ten pająk. Ale np. Andynl ma b8 z końca serii 2012 i jego taśmą pasowała do poliftowego pająka.

Ja też kombinowałem żeby zmienić samego pająka i zostawić starą taśmę. Wtedy masz z głowy kalibracje. Ale trafiłem na ten sam schodek co Ty. Tyle że miałem komplet.

ale jak kupię komplet dajmy na to ten

http://allegro.pl/show_item.php?item=6809166990

to będzie to w końcu pasować P&P czy wymaga jakiejś rzeźby ?

Opublikowano

komplet powinien śmigać tylko kalibracje taśmy - czujnika kąta skrętu trzeba będzie zrobić a kodowanie pająka jak miałeś tempomat i MF pewnie nie będzie potrzebne 

Opublikowano
2 minuty temu, krystian3769 napisał:

komplet powinien śmigać tylko kalibracje taśmy - czujnika kąta skrętu trzeba będzie zrobić a kodowanie pająka jak miałeś tempomat i MF pewnie nie będzie potrzebne 

jak się tą kalibrację taśmy robi ?

Opublikowano (edytowane)

rozwiń sobie tam masz kodowanie i kalibrację 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...