Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] O to moja AWDI mAlEnStWo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Fanów czterech kółek a mianowicie AWDI .Wczoraj sie zalogowałem sie na forum i chciałbym Wam przedstawic troche moje AWDI prawko mam od ponad 3 lat na początku miałem 80' potem miałem Daewoo lanosa jezdziłem nim dwa lata ale choroba do Audi zwyciezyla :>i tak musiałem kupic sobie Audike A4 .wiec trochu ja przedstawie :Audike kupiłem po cenie ,silnikowo wszystko sprawne blacha jak to audi bywa tez okey jedyniezawiesznie przednie :kwasny: wymienialem ale tylko na fabryczne.Moja Audika jest bardzo dobrze wyposażona,klimatronik,podgrzewane siedzenia ,kontrola trakcji ,nawiew na tylnych pasarzerów co sie rzadko zdarza w tych autkach, nagłośnienie fabryczne BOSE-8 głośników,elektryczne szyby 4x ,elektryczne lusterka podgrzewane +składane ,pakiet oswietleniowy z tyłu,osłonki przeciwsłoneczne i pod nogami kierowcy,wykończenie w drewnie ,niektóre z tych rzeczy to sam zrobile autko ja na ten wiek trzeba było podszpecic ,dorzuciłem mu alufelgi 17' przod 225/45 ,tył245/45 chciałbym mu dorzuci jesce Pełny komputer FIS zalezy mi na tym i szukam kogos kto by mi to załozyl ,zaloze mu napewno ksenony oczywiscie na fabryczne swiatła i jesce spriskiwacze, napeno niebede z niego robił wiochy takiej jak przyciemnianie szyb czy wiejski tłumnik.wyszlo mi to juz z głowy zalezy zeby jak najlepiej fabrycznyhttp://:audi: :audi: :audi

Opublikowano
:naughty: :naughty: tylko jak byś fotka sie pochwalił :gwizdanie:
Opublikowano

wszystko bomba ale silnik do d... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Własnie mam chwilowy problem ze zdjeciami niewiem jak je wrzucic a co to silnika moze byc fajnie jak by było turbo ale cóz nieda sie miec wszystkiego.Pozdrawiam a jesce jedna sprawa niech mi ktos pomoze i czy ktos by mogł mi załozyc FIS.POZDRAWIAM KLUBOWICZOW

Opublikowano

Tak. Ciekawe jaki Ty masz silnik ? :disgust::mysli::confused4: Pochwal się...
Opublikowano

Jakbym nie miał takiego samego, to bym się nie wypowiadał.

Opublikowano

Popieram :)

Opublikowano

Masz kontrolę trakcji w roczniku 1995?

A jesli już masz to którą?

Opublikowano
  • Autor

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df50b54a9c6a65d6.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ceea5680697bcd42.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/332927cfa3d38d94.html

W koncu sie skaplem jak wklejac na forum zdjecia , AWDI mysle ze ładny moze bez jakis tuning jesce chialbym go obnizyc ale zobaczymy na wiosenke .Pozdrawiam[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 18:28_________________________________________________Jesce jesli chodzi o kontrole trakcji to jest ASR z wyłącznikem ale jaki typ to ciezko mi powiedziec.

Opublikowano

Audiczka ładna :good: jak wszystkie :gwizdanie: Zmieniaj lampki na poliftowe + zenonik klamki w kolor nadwozia noi gleba jak najbardziej :good:

A te lusterka to są nakładki przypadkiem :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Fajnie ze sie podoba dziekuwka a lusterka to nakładki ,co do swiateł to napewno bede zakładał bardzo bym chiał załozyc FIS pełny komputer ale niewiem jak i jak bym mi ktos pomógl albo doradził poszukuje kogos kto by mi to załozyl.Fajnie jest kurcze byc na forum AWDi no i jesce muse jakies obramówki dorwac z napisem klubowiczów Audia4. :good:

Opublikowano

Szkoda ze lusterka to tylko nakładki mogły by być IN-PRO :kox: ale da sie zyć :gwizdanie: A co do FISA założ temat w dziale technicznym np wnętrze :good: a co do ramek klubowych poszukaj tu http://www.a4-klub.pl/smf/gadgety_klubowe-b113.0/

Opublikowano

... z checia zobaczylbym foto srodka. :gwizdanie:

Opublikowano

... z checia zobaczylbym foto srodka. :gwizdanie:

Równiez jestem ciekaw jak się prezentuje wnętrze autka :wink4::decayed:
Opublikowano

no fajna fajna... graficik :kox::naughty: troche w dol i ogolnie juz sie ladnie prezentuje w tym kolorze :decayed:

a co to tam jest na prawym blotniku pod znaczkiem audi?

Opublikowano

pokarz fotki srodka jestem ciekaw jak wyglada nawiew dla pasarzerow z tylu ;)

Opublikowano

Ale się kolega rozpisał :naughty:

No fajna ta Twoja :audi:

Zrób tak jak mówisz czyli obniż bo aż się prosi, lampki zmień na poliftowe przód i tył i będzie cacy :)

a co to tam jest na prawym blotniku pod znaczkiem audi?

Ja stawiam ze błotnik był zmieniany i dali od nowszego rocznika bo dół troszkę się róznił, dlatego otwór jest czymś jest zasłonięty :wink4:

Opublikowano

No ladna ladna tylko tylne lampy przed liftem szpeca troche...ALe sa dosc tanie :) A ja tam nie mam kompleksow na tle silnika :> AFN`ki wciaga :cool1: oczywiscie serie.... :tongue4:

Opublikowano

heheh chyba AFNki serie z przepływka walniętą :P:P sorki za OT :kox: