szybki34 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Widać jak odstają od błotnika.
maciasbr Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 Widać jak odstają od błotnika. No niestety jak pisałem wcześniej szału nie ma, chociaż myslę że to akurat da się zamaskować jakąś uszczelką i nie będzie najgorzej wyglądało.
franio Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 lampeczki to tylko ori valeo, a te tutaj będziesz zdejmował szybciej niż zakładałeś, kumpel miał u siebie i za 400 zł chciał mi jakiś czas temu odsprzedać, ale nic z tego :gwizdanie:
audi.wielun Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Lampy katastrofa kaleczą oddaj je komuś do bmw
T-żółw Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 ładne auto, fajne fotele i kiera i mega plus, że wybrałes swoje pierwsze audi od razu ze słusznym napędem będzies sobie chwalił, szczególnie jak zrobisz jakiś progam i Nm przybędzie szkoda jedynie, że wybrałeś lampy od BMW uczymy sie błędach
maciasbr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 ładne auto, fajne fotele i kiera i mega plus, że wybrałes swoje pierwsze audi od razu ze słusznym napędem będzies sobie chwalił, szczególnie jak zrobisz jakiś progam i Nm przybędzie szkoda jedynie, że wybrałeś lampy od BMW uczymy sie błędach No i program zrobiony Poniżej wklejam wykresy: Doszło mi też radyjko SONY z wejściem USB i pilotem, a w przyszłym tygodniu zamierzam zmienić głośniki bo ori nie bardzo daja radę.
Rekomendowane odpowiedzi