bolo1500 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam. Jak zdemontować ten element? Strasznie strzela dlatego muszę to zdjąć przesmarować ewentualnie wymienić spinki. Strasznie ciasno siedzi nie chce uszkodzić. Proszę o pomoc
Fido Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Ściągnij sobie pdf Sam Naprawiam. Tam wszystko opisane na rysunkach.
Malinioo93 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Ten element siedzi bardzo ciasno. Od dołu masz 2 zatrzaski. Łapiesz za dół na łączeniu z dolną osłoną i szybkim stanowczym ruchem musisz szarpnąć do siebie. Później całą osłonę ciągniesz do dołu i masz zdjętą. Tak wiem wygina się mocno ale pęknąć nie powinien. Tak ja robiłem ale dla potwierdzenia niech ktoś jeszcze potwierdzi moje słowa, ponieważ robiłem to dawno i nie pamiętam już.
bolo1500 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 a moze ktos dac linka do sam naprawiam bo nie mogę znaleźć
sQbaniutki Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Kliknij na pobierz mimo to:https://docs.google.com/uc?id=0Bx3w5UbgE7CeWFpxZWhRMzE5QW8&export=download
bolo1500 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 z tego co widzę w poradniku to zeby zdjać ten nieszczesny plastik to trzeba rozebrać poł auta..
Fido Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Bez przesady. Ale nie dziw się. Taka konstrukcja.
turzol Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 z tego co widzę w poradniku to zeby zdjać ten nieszczesny plastik to trzeba rozebrać poł auta.. 15min na spokojnie i masz to zdjęte.
Rychoo0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Kliknij na pobierz mimo to:https://docs.google.com/uc?id=0Bx3w5UbgE7CeWFpxZWhRMzE5QW8&export=download Dzięki, przyda się
Rekomendowane odpowiedzi