Houdini Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Beznadziejne rozwiazanie [emoji14] Gwint od uzytkownika Digit? [emoji14]Mam nadzieję że raz ustawię i nie będę potrzebował zmiany tak od Digita
enczu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jeśli ma być naprawdę nisko to ustawiaj od razu beton
Houdini Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jeśli ma być naprawdę nisko to ustawiaj od razu beton Nie będę zbyt mocno glebił bo jakby nie patrzeć to mój daily [emoji14] ale z 3-4 cm pójdzie w dół a potem będziemy myśleć
PiotrasPoznań Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 te 4 Ci wystarczy, fajnie się na nią patrzy
Houdini Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Tak więc przeszedł czas na wrzucenie gwintu. Poszło dosyć łatwo Nawet ulubiona śruba wyszła bez żadnego ale Narazie bez malowania, jedynie amor na sztukę zabezpieczony żeby ruda nie próbowała jeść, a w zimę wpadnie znowu 1be natomiast gwint będzie odnowiony jak należy Potem zajrzałem do tyłu... O KURVVA... Z wielkim bólem serca założyłem to z powrotem...Ale już zaczynam poszukiwania nowego zestawu...ktoś wie jak to zabezpieczyć żeby za jakiś czas z nówki nie wyszedł taki gnój? Gdy tył wpadł na auto, postanowiłem sprawdzić jak usiądzie najniżej [emoji48] I zonk... Tak, to jest najniżej...po małym researchu okazuje się że sprężyny nie są takie jak być powinny, więc powiedzmy że tył jest nadal w budowie, do wyjaśnienia sprawy Dalej to już było wielkie pucowanie, smalcowanie i znowu pucowanie Po drodze wpadł pierwszy gadżet z serii fresh&clean A potem na zlot do Białej Podlaskiej na lotnisko I kilka artystycznych
Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Drogi gips te mocowania amortyzatorów, ale szukaj 80ki B4 Quattro na części, tamte mocowania są niezniszczalne, na początku roku takie kupiłem za 100zł, nawet nie ma co szukać z B5, mało co sie zachowało, a jak w dobrym stanie to cena przesadzona. stan perfekt
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Te 18 nastki na strasznie małe wyglądają... albo to przez to, że taka koza jest i duzy balon. Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez uszolek
Houdini Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Drogi gips te mocowania amortyzatorów, ale szukaj 80ki B4 Quattro na części, tamte mocowania są niezniszczalne, na początku roku takie kupiłem za 100zł, nawet nie ma co szukać z B5, mało co sie zachowało, a jak w dobrym stanie to cena przesadzona. stan perfekt A jak to od przodu wygląda? Rozumiem że tylko od quattro pasują? Te 18 nastki na strasznie małe wyglądają... albo to przez to, że taka koza jest i duzy balon. Niżej się nie dało A balon masz na myśli przód? Czy ogólnie wysoki profil?
PiotrasPoznań Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 E tam elegancko wygląda, na przyszły sezon będzie na bank jeszcze większa kosa Cały czas do przodu i to się ceni
Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) to co masz tak skorodowane to jest mocowanie tylnych amorów jako jeden element Są takie same w Audi 80 B4 Quattro i A4 B5 Quattro, ale te z 80ki są z innego stopu, albo lepiej zabezpieczone 8D0512342 Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Kowi87
Houdini Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wiem o co chodzi, tylko na szybko patrząc olx zobaczyłem że do ośki są podobne, tylko słaba jakość zdjęć była i nie wiedziałem otworu na śrubę mocującą amor. Zaczynam zatem poszukiwania dzięki wielkie za podpowiedź
Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Te 18 nastki na strasznie małe wyglądają... albo to przez to, że taka koza jest i duzy balon. Niżej się nie dało A balon masz na myśli przód? Czy ogólnie wysoki profil? mały zakres regulacji maja te amory, obawiam sie że wiecej nie zejdziesz, aby było ok, pomijam skracanie sprezyn, w KW/supersporcie czy FK gwint tylnych amorów jest do samego dołu. Wiem o co chodzi, tylko na szybko patrząc olx zobaczyłem że do ośki są podobne, tylko słaba jakość zdjęć była i nie wiedziałem otworu na śrubę mocującą amor. Zaczynam zatem poszukiwania dzięki wielkie za podpowiedź tylko Quattro Cie interesuje
Houdini Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 E tam elegancko wygląda, na przyszły sezon będzie na bank jeszcze większa kosa [emoji106]1: Cały czas do przodu i to się ceni Dzięki za dobre słowo
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Za dużo mięsa jest wg mnie 205/35 tu by leżało lepiej a i swoją drogą musiałbyś pójść na prawdę nisko żeby koło wizualnie sie powiększyło. Ale rozumiem to, że nie każdy dązy do mega spasów. Jest dobrze i tak wygląda lepiej niż 90% a4-rek jeżdzących w pl. Działaj dalej bo jest ładnie i z gustem Generalnie to z początku zawsze jest na spokojnie, każdy mówi 17 cali, kit obnizający, później kit zamienia sie na gwint, koło na 18 albo 19 cali zaczyna się zabawa z dystanstami, spasami itp. - wiem to po sobie, kwestia czasu Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez uszolek
j4s2c2vr Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Ostrzegałem Cię, żebyś szukał tych mocowań zanim się weźmiesz do roboty Mi się udało kiedyśtrafićw dobrym stanie za 100 dałem do proszkowego malowania razem z felgami. Mam zamiar przed zimą je wsadzić, za długo już czekają Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez j4s2c2vr
Houdini Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Ostrzegałem Cię, żebyś szukał tych mocowań zanim się weźmiesz do roboty [emoji14] Mi się udało kiedyśtrafićw dobrym stanie za 100 dałem do proszkowego malowania razem z felgami. Mam zamiar przed zimą je wsadzić, za długo już czekają Nie zastanawiałem się co napiszesz, tylko kiedy [emoji14] milion rzeczy na głowie to człowiek nie myślał [emoji14]Coś tam powoli się dzieje. Po długich poszukiwaniach w końcu znalazłem mocowanie amortyzatorów, całe 100/szt, stan prawie idealny, ale już po piaskowaniu i proszkowym malowaniu Po drodze, nie wiem czemu dopiero na koniec sezonu, ale ważne że w ogóle, moje dwa kółka doczekały się uchwytu, co za tym idzie również belki wpadły. Belki to InterPack quiet które przy okazji malowania mocowań również poszły w proszek czarny mat, natomiast uchwyt to THULE ProRide 598 w wersji black. Również od ponad miesiąca walczę z customem na dywaniki oraz dekielki, ale brak możliwości bądź niekompetencja niektórych firm skutecznie wydłuża ten czas A dziś przy okazji pięknej pogody zająłem się tylnym zawieszeniem. Do wymiany łożysko. W sumie to zrobiłem dwa. Z racji braku prasy musiałem udać się do pobliskiego mechanika...jak ja ich nie lubię...ale nie chcę mi się opisywać co i jak, najważniejsze że łożyska nowe już na aucie przy okazji wyleciał gwint. Niestety ale zwracam go na przyszły sezon coś trzeba będzie kupić. Dodatkowo okazało się że gdzieś uciekła opaska z gumy przegubu i powoli zaczyna chlapać smarem, czujnik poziomu do xenonów się rozpadł, zapiekła się jedna strona hamulcy i nie podobają mi się śrubki. Narazie wyszło to tak FAG na pokładzie W planach jeśli chodzi o tył to swap hebli na większe, nowy zawias, wszystkie tuleje na poliuretan i zestaw nowych śrubek z ASO. Ale póki co jestem spokojniejszy i w środku już nic nie huczy A już za dwa tygodnie urlop iiii pełna korekta lakieru plus kwarc pady kupione, pasty są, jeszcze tylko kwarc. Chyba padnie na nową wersję UNC-R. Podobno dużo łatwiejsza w aplikacji niż poprzednia wersja, a po półtora roku nadal siedzi jak świeżo położna Gdzieś tam ciągle myślę o wydechu, car audio, 2 din, kołach, gwincie, kierze od flydesign...tyle planów, a tak mało pieniędzy [emoji14] Edytowane 27 Września 2016 przez Houdini
hunter91 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) No troszke do zrobienia jest.Z tym mocowaniem to chyba norma u mnie było to samo.Czujniki xenonów,pewnie po urywane nóżki ?to też dobrze znane mi jest. a gwint faktycznie kiszka,dobrze że oddałeś .Lepiej uzbierać na jakiś ap Edytowane 27 Września 2016 przez hunter91
xBladex Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Do Rzeszowa będziesz jechał swoją furką??
Houdini Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Tak pooglądamy się, bo Twoją też chętnie obejrzę Do Rzeszowa będziesz jechał swoją furką??
Gość Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 A balon masz na myśli przód? Czy ogólnie wysoki profil? Za wysoki profil przód i tył, a teraz żałuj że nie wrzuciłeś 205/35 i nie kupiłeś 4x 9J
Rekomendowane odpowiedzi