hunter91 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 wow to jest lotka rs4 ? wiec ja kupiłem taka samą za grosze.Gosc nie wiedzial co ma
jacca90 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Niestety przedni zostawiam na setup zimowy Szkoda myslisz ze bedzie Ci sie chcialo co chwile zmieniac? wow to jest lotka rs4 ? wiec ja kupiłem taka samą za grosze.Gosc nie wiedzial co ma Nie to jest klapa RS[emoji14]
hunter91 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Niestety przedni zostawiam na setup zimowy Szkoda myslisz ze bedzie Ci sie chcialo co chwile zmieniac? wow to jest lotka rs4 ? wiec ja kupiłem taka samą za grosze.Gosc nie wiedzial co ma Nie to jest klapa RS[emoji14] no klapa ale lotke tez mam ori :P dzieje sie co u cb w ogole ? szwagier smiga na moich felach ? Edytowane 22 Marca 2016 przez hunter91
jacca90 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Po swietach wpadna czarne bixy[emoji14]jeszcze nie na zimowkach lata z reszta ja tez
Houdini Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Wrzuc mi jaki stan i cena za tył )Jutro będę w domu to zrobię Ci dokładne foto i wyśle pw wow to jest lotka rs4 ? wiec ja kupiłem taka samą za grosze.Gosc nie wiedzial co ma Tak to jest lotka rs4 i tak jak kolega napisał również cała klapa. Różni się od zwykłej otworami na montaż lotki A tak wygląda sama lotka od spodu Szkoda myslisz ze bedzie Ci sie chcialo co chwile zmieniac? Na chwilę obecną myślę że tak to jest pół h roboty, a jak to będzie to się okaże
donjakub1 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 No rewelka w końcu się wszystko złożyło
Houdini Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) No rewelka w końcu się wszystko złożyło dzięki no coś tam się dzieje Wrzuc mi jaki stan i cena za tył )doszło Ci pw? Bo z tapatalk idzie Ci wysłać tylko jako chat i nie wiem czy coś dostałeśŚwięta święta i po świętach a z ich okazji nowa pompa wody Przy okazji dowiedziałem się że mocowanie wiskozy do wymiany, napinacz klina, jak i prawdopodobnie coś z pompą wspomagania się dzieje Prawie ogarnąłem pdc, jednak wiązka okazała się za krótka a nie było pod ręką wolnych kabli. A z racji pięknej pogody trzeba było walnąć jakieś profilowe A w dziedzinie detailingu mogę dopisać sukces w polerce lamp dziadek też zadowolony Mały update. Dupcia zrobiona na kompletny clean magnesy neodymowe dają radę A jak dobrze pójdzie to na urodziny w tym miesiącu wpadną nowe koła na lato Edytowane 28 Marca 2016 przez Houdini
PiotrasPoznań Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 koło pewnie zrobi robotę Nic, czekamy co wyjdzie
Houdini Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) koło pewnie zrobi robotę Nic, czekamy co wyjdzie Mam nadzieję że moja wizja wyjdzie tak ładnie jak w teorii Progi zakładaj! Jak się okazuje do zrobienia najbliżej ori brakuje mi 10 szt zaślepek/spinek...200 w aso...Więc jeszcze chwila Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Houdini
Path Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Furka kozak działaj dalej, bo przyjemnie się czyta ten postęp prac 5 gwiazdek w temat leci, bo należy sie Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Path
Houdini Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Furka kozak działaj dalej, bo przyjemnie się czyta ten postęp prac 5 gwiazdek w temat leci, bo należy sie Dzięki za dobre słowo zawsze to motywuje Pierwszy dzień majówki pod znakiem oleju Płukanka i zmiana z 10w40 na 5w40. Przy okazji czujnik poziomu i temp oleju wymieniony Ktoś kto wcześniej przy niej grzebał chyba bardzo lubił silikon...wszędzie gdzie nie zajrzę to jest go sporo. Oliwa tradycyjnie czarnuch Ale zapas jest Tradycyjnie wszystko pod blokiem A reszta dnia to już czysta przyjemność czyli mycie i smalcowanie Niestety nadal na zimie miały wpaść koła w tym miesiącu, ale kończy mi się sprzęgło...jutro zaczynam operację wyciągania skrzyni, a jak wiadomo w automacie koszta są duże także koło może w przyszłym miesiącu, a narazie trzymajcie kciuki żeby skrzynia mnie nie zabiła Kolejny dzień kolejny serwis dziś udało mi się wyrzucić sanki i stabilizator. Czemu tylko tyle? Bo późno zacząłem a dziadek który miał mi pomagać dostał misję od babci robienia stołu, więc działałem sam. I tak oto: Podpora silnika Oraz skrzyni I trochę bebechów Jutro podejście do skrzyni Skrzynia wyjęta, sprzęgło zregenerowane, skrzynia złożona. Przy okazji nowa osłona przegubu, nowe wnętrze alternatora, zaspawane ubytki wydechu no i oczywiście filtr, uszczelka i olej skrzyni. Wszystko hula i tańczy Panowie czy ktoś się orientuje czy poprzez wyjęcie sanek i stabilizatora mogła przestawić się zbieżność? Edytowane 2 Maja 2016 przez Houdini
hunter91 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Furka kozak działaj dalej, bo przyjemnie się czyta ten postęp prac 5 gwiazdek w temat leci, bo należy sie Dzięki za dobre słowo zawsze to motywuje Pierwszy dzień majówki pod znakiem oleju Płukanka i zmiana z 10w40 na 5w40. Przy okazji czujnik poziomu i temp oleju wymieniony Ktoś kto wcześniej przy niej grzebał chyba bardzo lubił silikon...wszędzie gdzie nie zajrzę to jest go sporo. Oliwa tradycyjnie czarnuch Ale zapas jest Tradycyjnie wszystko pod blokiem A reszta dnia to już czysta przyjemność czyli mycie i smalcowanie Niestety nadal na zimie miały wpaść koła w tym miesiącu, ale kończy mi się sprzęgło...jutro zaczynam operację wyciągania skrzyni, a jak wiadomo w automacie koszta są duże także koło może w przyszłym miesiącu, a narazie trzymajcie kciuki żeby skrzynia mnie nie zabiła Kolejny dzień kolejny serwis dziś udało mi się wyrzucić sanki i stabilizator. Czemu tylko tyle? Bo późno zacząłem a dziadek który miał mi pomagać dostał misję od babci robienia stołu, więc działałem sam. I tak oto: Podpora silnika Oraz skrzyni I trochę bebechów Jutro podejście do skrzyni :)Skrzynia wyjęta, sprzęgło zregenerowane, skrzynia złożona. Przy okazji nowa osłona przegubu, nowe wnętrze alternatora, zaspawane ubytki wydechu no i oczywiście filtr, uszczelka i olej skrzyni. Wszystko hula i tańczy Panowie czy ktoś się orientuje czy poprzez wyjęcie sanek i stabilizatora mogła przestawić się zbieżność? No oczywiście ,samo to ze sanki ściągasz. Ja u siebie miałem do ustawienia po takim zaiegu
Houdini Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Aaa to wiele wyjaśnia dzięki Edytowane 8 Maja 2016 przez Houdini
PiterA4 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 po uj edytujecie cały temat matkooooo pozatym fajnie to ogarniasz
Houdini Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Poprawione faktycznie wydłuża to stronę[emoji14]a co do ogarnięcia, to obiecałem sobie że wszystko będę robił sam i póki co żaden mechanik jej nie dotykał
Houdini Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Taką też mam nadzieję Panowie pytanie Git czy ściągać? Lub opcja bardziej minimalistyczna, ale tej mam tylko projekt w Photoshopie póki co Edytowane 12 Maja 2016 przez Houdini
Gość Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 super auto, gratuluje zapału w dopieszczaniu każdego detalu, ciesze się że są na świecie jeszcze takie świry jak ja, którzy dbają o każdy detal a nie tylko leją i jeżdzą a od święta przejadą się na myjnie tak samo nie oddaje nikomu auta sam robie, ewentualnie z kumplami, którzy też siędzą w mechanice ilekroć wjeżdzałem na jakis warsztat do znajomego na bajere i widziałem co tam sie robi z samochodami to mam zraze
Rekomendowane odpowiedzi