kajmanovsky Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 masz ori 1be? wyglada na nim calkiem spoko jak dla mnie
j4s2c2vr Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 chyba już gwint siedzi, z tego co kojarzę
kajmanovsky Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 no wlasnie jak na zwykle to troche zbyt ladnie wyglada
Houdini Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 Ori 1be też uważam że tragedii nie ma, ale jeszcze z 2-3 cm by ugrał
Gość Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Czym ogarnałeś tą rdze po zdjeciu listw na progach?
kajmanovsky Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 wow w takim razie jestem pelen podziwu, bardzo ladnie sie zgrywaja z kolem
Houdini Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 Czym ogarnałeś tą rdze po zdjeciu listw na progach?Końcówka druciana na wiertarce Potem boll czy coś innego na rdzę i ja pociągnąłem hammeritem czarnym, bo i tak tego nie widać a przynajmniej wiem że ruda nie wyjdzie wow w takim razie jestem pelen podziwu, bardzo ladnie sie zgrywaja z kolem Dzięki też się jaram i za każdym razem jak idę do niej to banan na gębie
Gość Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Dzieki za info, nie sadziłem że pod listwami będzie taki burdel ale nie ma co się dziwić jak tam woda stoi po każdym deszczu i myciu samochodu, po tylu latach musiało napuchnąć. Co do felg to bardzo dobry wybór. Robią na prawde robote . Z tym, że musze Cie opierdolić bo zjebałeś temat z parametrami felg i rozmiarem opon było brać od dawmaca nówki za 2,3k 4x 9J et42, na to założył byś gume 205/35 ewentualnie 205/40 i było by si. No i wrzucaj takie fajki jak ja mam, bo tamte kikuty słabo wyglądają w dokładce. Podsumowując daje łapke w góre i czekam dalej na rozwój akcji, powodzenia Edytowane 20 Lipca 2016 przez uszolek
Houdini Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 No też byłem zdziwiony że ruda zagościła. Tak wiem, też tego żałuję. Felgi brałem od nich, ale plan jest podobny do Twojego po sezonie dokupuje u nich dwie sztuki 9j i rotor na złoto, ale kapeć chyba zostawię, bo jakby nie patrzeć to mój daily Z wydechem będę kwasówkę kombinował, w sensie sam końcowy, żeby spróbować trochę v6 wydobyć.Ale dzięki mimo wszystko
Gość Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) No na 205/35 trzeba juz uważać, bo krawężniki wtedy jak na złosc ranty przyciagaja Nad gwintem juz myslales? Jak zejdziesz niżej to pamiętaj o dystansach bo śmiesznie to bedzie wygladac jak opona bedzie schowana w błotniku, szczególnie na 18" Edytowane 11 Lipca 2016 przez uszolek
Houdini Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 No na 205/35 trzeba juz uważać, bo krawężniki wtedy jak na złosc ranty przyciagaja Nad gwintem juz myslales? Tak, już zakupiony trzeba go tylko trochę odświeżyć i znaleźć czas na założenie [emoji14]
Houdini Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 Znajdź kw do quattro od pół roku śledzę wszystko co się da i kompletnie nic sensownego nie było a nabyłem koni od kolegi z forum.
Gość Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Koni tez porządna firma, szerokości i powodzonka, czekam na up'y
j4s2c2vr Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Podejrzane typy się kręcą i fotografują Ci furę Edytowane 12 Lipca 2016 przez j4s2c2vr
Houdini Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Opublikowano 12 Lipca 2016 Podejrzane typy się kręcą i fotografują Ci furę Ważne żeby dobry kadr był [emoji14]
Houdini Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) ładna sztuka Dzięki Nowy zakup Kto zgadnie Nie, nie pomyliłem zdjęć Edytowane 23 Lipca 2016 przez Houdini
radimm Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Kostka do obrysu przedniej lampy a'la Usa? Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Lipca 2016 przez radimm
Houdini Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Kostka do obrysu przedniej lampy a'la Usa? Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka No i mamy zwycięzcę Dodatkowo lampy spoleruję i sprzedam drożej niż kupiłem, a co trzeba szukać funduszy na modzenie [emoji14] Takie tam z podróży na podkarpacie Śmietana A z ostatnich pierdół to podświetlenie klamek ogarnięte do końca po stronie kierowcy, jednak czarna klamka rs4 nie pomaga mimo że świeci mocno to jednak prawie nie widać Gdzieś tam bawię się w elektryka i odbudowuje płytki do zwrotnic głośników 13cm bo znalazłem jeszcze ze starego auta, ale z tego co pamiętam dobrze grały. Jedynie zwrotnice dostały trochę wody i płytki ch... strzelił. Miałem wytrawiać, ale miniszlifierką poszło sprawniej Doszły też czyste dekle, środek zaprojektowany, więc teraz tylko druk, żywica i jazda Przy okazji postanowiłem dać czarnej kilka wlep, a w sumie to Jack przy lewarku wpadnie w macie, małe naklejki na słupki przy drzwiach plus wspomniane dekle, więc niewiele. No i powoli się zbieram do gwintu. Najpierw szybkie malowanie żeby do zimy nie było nowych ognisk rudej, na zimę wrzucę z powrotem 1be a gwint porządnie odnowię. Taki plan, zobaczymy jak będzie w praktyce
Rekomendowane odpowiedzi