staff01 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam, chciałbym wrzucić zderzaki przód i tył s-line. Czy progi albo belki muszę pod nie również wymienić? Jaki byłby mniej więcej koszt takiego zabiegu i może ma ktoś taki pakiet na sprzedaż? Do tego samochodu chciałbym je dać: Pozdro!
Hiper Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie bylo wersji "s-line" tylko s4 i rs4 b5... Z tego co się orientuje to tylko ślizgi zderzaka brak wymienić no reszta chyba pasuje ale nie jestem pewien bo cena zderzaka s4 mnie przeraża wiec nie montowałem go.
staff01 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Czasem idzie kupić nie popękany do szpachlowania i lakierowania w granicach 700-800zł, także jest to warte zainteresowania
Hiper Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Może i racja , ale trzeba długo takiego wypatrywać i szukac :-) Może pomyśle nad takim :-)
radimm Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 do przedniego zderzaka trzeba wrzucić kły z S'ki, tylny S4 polift pasuje P&P do przedlifta (tj, odboje, ślizgi)
Trzesio Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) kły mogą zostać, wystarczy kilka podkładek Edytowane 17 Lutego 2016 przez Trzesio
prezesik18 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie ładuj zderzaków z S4 bo będą komicznie wyglądać z resztą nadwozia seryjną. Chcesz uatrakcyjnić wygląd swojego auta to zacznij od ładnego koła 17-18", obniżeniu delikatnie zawieszenia(albo i mocniej). Mam autko w tym samym kolorze, także możesz sobie podejrzeć jak to u mnie z modami wyglądało: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/246806-all-b5-b5-prezesika-fotki-sezon-2014-str3/ Jak dla mnie u Ciebie bardzo fajnie ten przód wygląda, zadbany przedlift. Zobacz jak się u mnie zmienił przód po zmianie grila, świateł i zrobieniu zderzaka na gładko + halogeny(zderzak przedlift). Moim zdaniem gdybyś dał springi chociażby -40, do tego koło AVUS III to by auto naprawdę ładnie już wyglądało.
staff01 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Chciałem wrzucić przód i tył z s4, ale zobaczymy z czasem
karol24 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 o progach zapomniałeś jak już to komplet
staff01 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Wiadomo, ale to droga inwestycja trochę.. Chyba zostanę przy drobnych ulepszeniach bez takich szaleństw bo dodatki będą warte więcej niż cały samochód, a w przyszłości na b8 chciałbym się przesiąść
Matek Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Przy zderzakach z S4 nie wyobrazam sobie auta bez progów z eSy, miałem tak przez chwile przy białej B5 i fatalnie to wyglądało.. Przy czerwonej juz zalozylem progi i auto wygladalo za***iście
Rekomendowane odpowiedzi