Skocz do zawartości
Szczęśliwego Nowego Roku🥂🎇 ​
IGNOROWANY

Komunikaty fis 1/2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czytajac forum elektryczne napotkalem sie z tematem nie wyswietlania komunikatow na fisie chcialbym sie dowiedziec czemu np jak nie ma plynu chlodzacego to pokazuje to na fisie a jesli np brakuje plynu spryskow albo spali sie zarowka to nie pokazuje a test vaga zegarow przechodzi co to moze byc

Opublikowano

Panowie czytajac forum elektryczne napotkalem sie z tematem nie wyswietlania komunikatow na fisie chcialbym sie dowiedziec czemu np jak nie ma plynu chlodzacego to pokazuje to na fisie a jesli np brakuje plynu spryskow albo spali sie zarowka to nie pokazuje a test vaga zegarow przechodzi co to moze byc

Bo w 1/2 fis nie ma takiej opcji.

Opublikowano

A miałeś te komunikaty wcześniej i znikły?

Być może nie masz po prostu czujnika od sprysków

Opublikowano

Jak naciskam przycisk w zegarach to pokazuje wszystkie kontrolki fisu gdzie szukac czujnikow??

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie szukaj bo nie masz

Opublikowano

Co zrobic zeby miec tanim kosztem mam od oleju klockow sensor oleju i wode a jak bd kupowal klocki na przod to z czujnikami?

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Żeby pokazywalo Ci komunikaty o spalonych zarowkach, braku płynu to musisz zegary zmienić na pełnego fisa. Na forum jest poradnik od soulmaster3m jak takie zegary założyć wraz z tymi czujnikami o które pytasz