hektor1990dzn Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Panowie czytajac forum elektryczne napotkalem sie z tematem nie wyswietlania komunikatow na fisie chcialbym sie dowiedziec czemu np jak nie ma plynu chlodzacego to pokazuje to na fisie a jesli np brakuje plynu spryskow albo spali sie zarowka to nie pokazuje a test vaga zegarow przechodzi co to moze byc
marcin_franz Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Panowie czytajac forum elektryczne napotkalem sie z tematem nie wyswietlania komunikatow na fisie chcialbym sie dowiedziec czemu np jak nie ma plynu chlodzacego to pokazuje to na fisie a jesli np brakuje plynu spryskow albo spali sie zarowka to nie pokazuje a test vaga zegarow przechodzi co to moze byc Bo w 1/2 fis nie ma takiej opcji.
Mateuszek1001 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 A miałeś te komunikaty wcześniej i znikły? Być może nie masz po prostu czujnika od sprysków
hektor1990dzn Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Jak naciskam przycisk w zegarach to pokazuje wszystkie kontrolki fisu gdzie szukac czujnikow?? Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
hektor1990dzn Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Co zrobic zeby miec tanim kosztem mam od oleju klockow sensor oleju i wode a jak bd kupowal klocki na przod to z czujnikami? Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
Fazii Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Żeby pokazywalo Ci komunikaty o spalonych zarowkach, braku płynu to musisz zegary zmienić na pełnego fisa. Na forum jest poradnik od soulmaster3m jak takie zegary założyć wraz z tymi czujnikami o które pytasz
Rekomendowane odpowiedzi