kura Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Kupilem na allegro plyte do nawigacji ale niestety nie RNS-e nie czyta mi tej plyty.Czy może to być wina laseru gdyż inne plyty też niezawsze czyta,jak ktoś mial też problem z tym i sobie poradzil da cynk jak to zrobić
ono Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Najpierw wyczyść laser płytą czyszczącą
kura Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Opublikowano 21 Listopada 2008 dzieki ono jutro postaram sie kupic plyte i dam cynk czy pomoglo
ono Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Tylko nie kupuj takiej z płynami itd , zwykła z włoskami. Powodzenia
kura Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 no niestety przeczyszczenie lasera nie pomoglo rnse widzi teraz bezproblemowo inne plyty ale tej od nawigacji nie chce czytać.Starą plyte która miałem w samochodzie jak kupilem widzi bez problemu
Madas Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 ja mam to samo z tym że mi raz czyta mape DVD a raz nie czyta więc z tego co pisze ono to laser, jutro kupie plyte czyszczącą i zobaczymy napisze co i jak
kura Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 to jeszcze takie pytanko software jest na plycie i powinien sie zainstalować automatycznie po wlożeniu plyty? Ja jak wloże ta płyte z2008 to czyta przez chwile i wyskakuje że plyta jest nieczytelna,czy bedzie jakis komunikat że nawi robi upgrade softu
Madas Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 soft jest na płycie u mnie tak było [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 22:37_________________________________________________może coś z płytą nie hajhitla
Muskel1 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 zy bedzie jakis komunikat że nawi Soft jest na plycie. Komunikat powinien sie pojawic i upgrade powinien nastapic automatycznie (bez wciskania jakichkolwiek przyciskow). Widocznie cos z plytka nie tak. PS. Po zainstalowaniu nowego softa nie beda ci smigaly starsze mapy.
konian Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 miałem to samo, płyty czyszczące nie pomogły więc wyjąłem całego RNSa i wyczyściłem laser. Teraz wszystko śmiga jak trzeba.
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 też mam zamiar wyjąć całego RNSa bo z pewnego źródła wiem że tak jest najlepiej i najpewniej
Rekomendowane odpowiedzi