maf10 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam tak jak wyżej w temacie. ostatnio strasznie sciera mi sie kiera. co zrobic aby było bardzo ładnie 5/5 ideolo ? Pozdrawiam i prosze o odpowiedź
pawelwor Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Dać do obszycia ;-) http://www.bmcustoms.pl/
maf10 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 tzn ? moglbys mnie bardziej poprowadzic jak to wyglada czy ktos ma tak samo ile to kosztuje i czy jest polecane ?
Dev Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Wysylasz kiere a za pare dni dostajesz obszyta tak jak chcesz. Ja polecam cala perforowaną skore.
pawelwor Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Dałem link do jednej z polecanych firm, które obszywają kierownice, ma ją forumowicz. Najlepiej zadzwoń i zapytaj się o koszta, zapytają jaki typ kierownicy masz, jak chciałbyś obszyć (perforowana, gładka czy mieszana) i ustalą termin. Demontujesz kierownicę i wysyłasz im do obszycia (bez puduchy oczywiście). Dev mnie ubiegł
Banan Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 można pomalować jak skóra bez uszkodzeń - mam taką odnowioną od 1,5 roku , bo kupiłem podgrzewaną w średnim stanie , koszt w mojej mieścinie koło 60 zł
Rekomendowane odpowiedzi