wsółek Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 Panowie czemu mi nie czyta zdjęć dodanych wcześniej ?
kamil-vag Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Bo używasz do d*py hostingu ?
wsółek Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 A wy gdzie wstawiacie ? Dajcie jakiś link .
kamil-vag Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 No przecież masz możliwość wstawiania zdjęć do postu. Ja tego używam zawsze, nie ma sensu wrzucać na jakieś zewnętrzne hosty, ewentualnie program do zmniejszenia zdjęć, bo rozmiar ograniczony znowu do 1.95 MB.
wsółek Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 A da rade przywrócić te fotki co miałem wstawione ? Bo nawet nie wiem co tam było dodane
kamil-vag Opublikowano 26 Października 2018 Opublikowano 26 Października 2018 Musiałbyś kontaktować się z serwisem na który wrzucałeś, tonie jest wina forum, a hostingu... Raczej nie uda Ci się tego odzyskać, gdzie to wrzucałeś ? Na zapodaj ?
wsółek Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 przymiarka światłowodu mile widziane opinie
wsółek Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 mierzyłem biały i jasnoniebieski ale biały słabiej świecił wiec przymierzyłem ten jasnoniebieski dla odmiany ? wydaje mi się że nie ma tragedii w rzeczywistości lepiej to wygląda ^^
kamil-vag Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 23 minuty temu, wsółek napisał: mile widziane opinie Nie obraź się ale to już trochę zalatuje jak dla mnie odpustem... ale co mi się nie podoba, wcale nie musi oznaczać, że komu innemu nie Do tego przy takim czymś jechać w dalszą trasę to masakra z oczami
dekiel 13 Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Hmmm, Ja bym zapodał jednak czerwony i zmienił podświetlenie w radiu też na czerwone. Pstrokato jakoś , dwa kolory . ?
wsółek Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) jest możliwość regulacji natężenia światła wraz z oświetleniem wnętrz wiec można ściemnić tak ze ledwo się świeci akurat na foto jest ustawione na maxa czerwonego nie chciałem bo wszystko jest czerwone Edytowane 10 Lutego 2019 przez wsółek
boguc Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Moje zdanie znasz ? Jak już to bez taśmy nad zegarami. Na żywo faktycznie ten niebieski nie jest aż tak tragiczny, biorąc pod uwagę że radio ma to samo podświetlenie jakoś to się nawet komponuje.
marky2552 Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zawsze zdjęcie podbije blask i wyjdzie że świeci mocno a na żywo jest słabiej ??
wsółek Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Opublikowano 11 Lutego 2019 jeszcze sam nie wiem do końca jaki kolor będzie ?
wsółek Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 Ambienty zamontowane na wszystkich drzwiach. Po wielu przymiarkach wpadł taki kolor. Włączają się po włączeniu świateł automatycznie wszystkie ale też zrobiłem tak że jak mam wyłączone światła a otworze drzwi to zapala się światłowód na tych jednych drzwiach na dniach może wstawię jakiś filmik ^^. Jeszcze zastanawiam się na deską czy robić ?
Funkybela Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Hejo! Skad brales swiatlowody? Slyszalem rozne opinie, niektorym nawet zasilacze glosno pracowalt, ze bylo je slychac zza boczkoe...
wsółek Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 Światłowód kupowałem na allegro A co do głośnej pracy to te przetwornice piszczą ale schowałem je głęboko w środku drzwi nie w boczku i nie słychać
Rekomendowane odpowiedzi