thomas510 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Witam mam problem z kontrolka Absu w mojej audi a4 b5 1998r 1.8 125km .Problem polega na tym że kontrolka Absu zapala się i przy tym zapała się wykrzyknik i 3x piszczy . Problem pojawia się różnie nieraz odpalę auto jade 15=20km bez żadnych kontrolek zajade pod sklep zgaszę auto zapalę i mam kontrolkę Absu
thomas510 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Dodam że audi kupiłem niedawno akumulator miało 48 zmieniłem na nowy 64 (chyba) problem dalej występuje akumulator jest naładowany nie ma żadnych problemów z odpaleniem .Abs teraz się rzadziej włącza .Rano odpalę auto nie ma go jadę w trasę 10km gaszę auto zaraz odpalam i już piszczy mi wykrzyknik czerwony i świeci ABS.Nieraz potrafi się przez cały dzień wcale nie zapalić a nieraz zaraz z rana już nie gaśnie na desce
Marek24 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Poziom płynu hamulcowego w normie? ja miałem podobne objawy jak mi się czujnik przesunął wyciągnąłem wyczyściłem koronki i po kłopocie
thomas510 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Na jednym sprawdzeniu pokazało błąd ze sterownikiem Abs a na drugim nic nie pokazało
Rekomendowane odpowiedzi