lilantoine Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam. Mam problem podczas hamowania, mianowicie przy jednostajnym hamowaniu samochod zachowuje sie jakbym hamowal pulsacyjnie. Co moze byc tego powodem? Wspomne ze tarcze przednie mam nowe...Pozdrawiam
chudineze Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 No jak masz ABS to jak ma hamować jak nie pulsacyjnie
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 No jak masz ABS to jak ma hamować jak nie pulsacyjnie bzdura nie w tym przypadku Witam. Mam problem podczas hamowania, mianowicie przy jednostajnym hamowaniu samochod zachowuje sie jakbym hamowal pulsacyjnie. Co moze byc tego powodem? Wspomne ze tarcze przednie mam nowe...Pozdrawiam masz tylne tarcze zwichrowane i to najprawdopodobniej daje taki efekt
chudineze Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 masz tylne tarcze zwichrowane i to najprawdopodobniej daje taki efekt Też sie z tym nie zgodze bo pierwsze bierze przód a nie wszystkie naraz i praktycznie tyłu nie czuć jak przód złapie a jak juz by były tak zwichrowane to by był odgłos jakby niewyważone koła
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 wystarczy cze tarcza jest w jednym miejscu ciensza i to daje taki efekt
lilantoine Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Opublikowano 13 Lutego 2007 dzieki wielkie,sprawdze tarcze z tylu.pozdro
Gość zdeniu Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 99% wina będa tylne tarcze chudineze, nie wprowadzaj w błąd bo
adadur Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 Ile przejechałeś od wymiany tarcz i klocków jak kikanaście km to się nie dziw ... daj im się dotrzeć
Rekomendowane odpowiedzi