lukasz51237 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 No patrz, a Aligator jest uważany za najlepszego tunera na Śląsku, jeżdżą do niego ludzie z bardzo daleka, jeśli skopał program u Ciebie to masakra. Miałeś dużo Nm z dołu?
Pretor Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Musiałbym spojzec na wykres ale nie bylo jakiegos strzalu Nm z dolu. Wykres był ok tylko troszkę kopcił na szaro.
lukasz51237 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 A przed programem kopcił na szaro? Pierwszy raz widzę tak pęknięte tłoki w AVFie, zrozumiałbym wypaloną dziurę w tłoku, ale pęknięty tłok. Będziesz robił jakąś korektę?
nik23 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 To raczej przebieg albo wina fabryki niż programu, no chyba že na zimnym kładłeś mu bez opamiętania ale myśle ze i tak pierwsza by głowica poszła, dużo już widziałem ale takich cudów jeszcze nie dlatego myśle ze to wada fabryczna
Pretor Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Nigdy nie dawałem w palnik na zimnym. Przed programem zero dymu, specjalnie obserwowałem na hamowni komin, po juz był dymek. Napewno na tym sofcie jezdził juz nie bede choc tak jak pisalem wczesniej nie wskazyje na progran ze jest przyczyna. Przebieg mam na 100% autentyczny 278k km.
pajda Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 To mały masz ten przelot ja miałem przy remoncie 446 k. Slyszalem ze tloki się wymienia przy przebiegu pół miliona
lukaszooo Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Kolejna przeslanka ze program to nic dobrego, wedlug mojej skromnej osoby jedyny sposob na podniesienie mocy to zmiana auta.
Pretor Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Pajda wymieniałes silnik czy robiłes swoj?
pajda Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Pajda wymieniałes silnik czy robiłes swoj?RobiłemWycenę masz u mnie w watku
Rekomendowane odpowiedzi