Kris0112 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Panowie co myślicie o tych oponkach ?? Odczucia, opinie? I czy bedzie to dobre polaczenie z verdenstein ultrac sesenta? Lub co innego polecicie w tym rozmiarze na lato do a4 b8 avanta;))
Krzysztof27 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 i jak tam kupiłeś może te uniroyale ? bo tez się zastanawiam właśnie nad takimi do swojej... i szukam opinii po forum
nitroo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Masz odpowiedni temat na forum z oponami, gdzie był poruszany ich wątek.
kamelus_ Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja miałem kiedyś uniroyale rainsport2 jeśli chodzi o zachowanie na mokrym były porostu genialne. Głebokie kałuże itp szedł jak przecinak ale na suchym moim zdaniem dość śliskie w sensie brakowało trakcji w porównaniu np do fuldy
adamtower Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Zrobiłem dotychczas ok 1000km na Uniroyal Rainsport 3 - 255/35/19 - poza tym, że opony są dość głośne, reszta jak najbardziej ok. Opona miękka, to fakt, ale przy tym rozmiarze nie ma problemu z "pływaniem" , jest stosunkowo komfortowo, trakcja znacznie lepsza niż Conti Sport Contact 2, ale to może dlatego, że Conti były już trochę stare (2011r). Ponieważ mam ok 270PS na ośce trakcja jest dla mnie bardzo ważna i tu miękki Rainsport daje radę. W dużym deszczu nie miałem okazji jeszcze przetestować, ale raczej z tym nie będzie problemu. Polecam opony. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez adamtower
Rekomendowane odpowiedzi