miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Minęły kolejne 2 lata i znowu przyszedł czas na zmianę auta, leczy tym razem bardziej z konieczności i rozsądku niż kaprysu czy chęci posiadania czegoś lepszego - chwilowo auto musi zejść na drugi plan Z racji że zaczynam budowę domu i z jednej strony była potrzeba uwolnienia troszke gotówki a z drugiej strony posiadane A5 miało problem z dojazdem na działkę na której się buduję zapadła decyzja zmiany samochodu. W tym samym czasie pojawiła się możliwość zakupu Audi A6 C6 allroad po sąsiedzku od znajomego. Z racji że furka pewna i znam ją od samego początku a z drugiej strony spełniała moje oba wymogi jednocześnie (uwolnienie gotówki + rozwiązanie problemu z dojazdem) po krótkim przemyśleniu stałem się jej właścicielem Z racji że furka jest krajowa i do wypasu do którego jestem przyzwyczajony jej daleko wypisanie wyposażenia nie stanowi większego problemu a z drugiej strony jak na zakup samochodu przejściowego ma to co najważniejsze. Decyzja zakupu głównie podytkowana tym że furka krajowa, bezwypadkowa, od pierwszego właściciela (którego dobrze znam) i częściowo sam się nią opiekowałem/serwisowałem gdyż właściciel żadnym fanem marki nie jest. A konkretnie wymieniając to co ważne (standardu nie wypisuję bo go wszyscy doskonale znacie): - audi A6 C6 allroad, bezwypadek, przebieg 191000km, vin WAUZZZ4F48N128009, pierwszy właściciel, krajowa, produkcja 04.2008 - 3.0tdi quattro ASB 233ps - program na 288ps i 580Nm - tiptronik - bi-xenon - fotele sport skóra + alkantara - navi + zmieniarka - dokładki w kolorze - lusterko wew. samościemniające - lusterka zew. składane i fotochrom - pakiet schowek - pakiet światło - podgrzewane fotele przód - podgrzewane fotele tył - elektrycznie wysuwany hak - parktronik przód+tył z wizualizacją na ekranie - klimatronik 3 strefy - leaving coming home - światła led przód + tył i to chyba tyle wiadomo że do max wypasu dużo a dużo jej brakuje ale gdybym mógł z kilka detali dobrać to najchętniej: - szyberdach - bose - elektryczna klapa Ps. zobaczymy czego po wypaśnym A5 będzie mi brakować najbardziej Teraz kilka foto na szybko po małym odświeżeniu lecz do stanu do jakiego jestem przyzwyczajony jeszcz trochę pracy przede mną Widziane na poniższych foto modyfikacje to modny z pierwszego dnia po zakupie do których jesteśmy przyzwyczajeni i chyba uzależnieni - przednie lampy poliftowe - tylne lampy poliftowe - felgi 20 cali wzór RS6 C7 + opony 255/35/20 czy będzie cos jeszcze ? chyba nie gdyż nie auto jest w tej chwili priorytetem Wnętrze Z zewnątrz (zawias seria) Zawias max dół Zawias max góra Edytowane 15 Maja 2017 przez miron78
szymeniu Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Jedno pytanie. Te hamulce to z seicento
Cuber Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Mironek super furka Już wiem po co kupowałeś felgi akurat własnie tez takowe chce do siebie
Pucek Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Kawał fajnej fury, włożysz trochę pracy i będzie super, takie modyfikacje od razu po kupnie - choroba psychiczna
miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Jedno pytanie. Te hamulce to z seicento tak ale sportinga Byłem w sklepie - pytałem czy mają jakieś hamulce ze sportowego samochodu i mi dali Mironek super furka Już wiem po co kupowałeś felgi akurat własnie tez takowe chce do siebie już gdzieś pisałem że te koła do allroada kupuję Kawał fajnej fury, włożysz trochę pracy i będzie super, takie modyfikacje od razu po kupnie - choroba psychiczna no nie tak od razu - na drugi dzień - furę odebrałem w piątek o 20.00 a mody robiłem dopiero w sobotę o 6.30
quadral20004 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 którą masz na myśli - przód czy tył przod:)
miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 którą masz na myśli - przód czy tył przod:) kwestia doregulowania - foto chwilę po montażu
quadral20004 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 aaa faktycznie przeciez to 08 ;p ledy po 10 byly
miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 dokładnie - ktoś tu nie czytał opisu
szymeniu Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Myślisz że ktoś czyta te elaboraty Twoje ? Weź linkę do BT bo jak śnieg spadnie to ktoś mnie musi targać
miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Mogę Cię holować tylko nie wiem czy jesteś przyzwyczajony do takiej prdkości
szymeniu Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Mogę Cię holować tylko nie wiem czy jesteś przyzwyczajony do takiej prdkości Będę Ci mrugał długimi żebyś zwolnił jak coś
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 ładne wozidło btw .....kapelusz przeważnie kładziesz , na którym fotelu ?
miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 normalnie leży na siedzeniu pasażera - ale jak wyprzedzam 2.5tdi to go ubieram
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 normalnie leży na siedzeniu pasażera - ale jak wyprzedzam 2.5tdi to go ubieram osz Ty ..podkręconą piłkę ??
miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 .... było się odzywać Ps. Artur będę szanował - wierzę że będzie kiedyś Twoja
djtatra Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 ładny allroad Mam jedną prośbę jak będziesz sprzedawał autko po skończeniu budowy to jestem w kolejce do kupienia bo akurat takiej szukałem ...chyba jestem pierwszy w kolejce z Chorzowa 15 min i jestem :]
miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 z chorzowa jesteś pierwszy - przed Tobą mam już 2 innych chętnych ale będę pamiętał
tomaszstn Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Zdjęć nie widzę bo w pracy jestem ale wierzę że jak zwykle fajnie wygląda, zobaczymy na spocie na żywo PS: nie ważne że starsze, ważne że inne
egon47 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Miron jak na budowę do wozenia gruzu i cegieł masz to dobre PS przyjemna furka podoba mi się
Rekomendowane odpowiedzi