collega Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Czesc podczas montazu footwella natrafilem na taka dziwna mala czerwona wtyczke i jakis bezpiecznik z mega cienikim kablem wiecie moze co to jest http://naforum.zapodaj.net/53b72faf423b.jpg.html Edytowane 14 Marca 2016 przez collega
Aby13 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 dokladnie jak wyzej ...ktos sobie cos dolozyl
collega Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 Ciekawe bo nic w aucie niestandardowego nie ma :/
komoornik Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Obok ta wtyczka czerwona też jakaś podejrzana. Prześledź gdzie to idzie.
collega Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 No wlasnie chialem to wysledzic ale wszystko idzie do orginalnej wiazki kabli Co lepsze auto mialo tylko 1 wlasciciela i to w anglii a angole raczej przy aucie nic sami nie robia takze watpliwe zeby ktos z tego auta cos wyciagal chyba ze auto mialo jakiegos gps do trackingu bo wczesniejszy wlasciciel mial go w leasingu 3 letnim moze jak go oddal z powrotem do audi na wymiane na nowszy model to wyciagneli
gaciu Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Co do Angoli nie umiejących samemu kombinować to prawda, ale lokalnych warsztatów kombinujących z systemami audio, bluetooth i alarmowymi jest od groma. Edytowane 21 Marca 2016 przez gaciu
collega Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Moze i tak tylko co by tam mozna podlaczyc do mmi 3g basic z bt i fabrycznym alarmem ?
sowiq Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Ta wtyczka wygląda jak z jakiegoś zasilacza. Może ktoś dokładał jakiś tracker GPS? Wiele z nich ma właśnie tego typu wejścia zasilające.
nethome1 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Witam, Może ktoś mnie uświadomić co to za wtyczka przy module komfortu (tylny prawy błotnik) wisi sobie nie podłączona i brak miejsca na jej podłączenie :-) ?
miszlam Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Mozliwe ze to wtyczka do oryginalnego wzmacniacza.
nethome1 Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Mozliwe ze to wtyczka do oryginalnego wzmacniacza. a myślałem że wzmacniacz oryginalnie znajduje się z drugiej strony bo chyba tam nawet jest miejsce na subwoofer a przynajmniej tam go montują ludzie nie wiem jak wyjeżdża z fabryki.
MarcinOslo Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Podaj numer. Prawdopodobnie jest to przylacze do sterownika rozpoznawania przyczepy. Wzmacniacz jest z lewej strony.
nethome1 Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Podaj numer. Prawdopodobnie jest to przylacze do sterownika rozpoznawania przyczepy. Wzmacniacz jest z lewej strony. Faktycznie ma ta wtyczka numer ledwo widoczny ale ma i oto on 600972883B z tego co znalazłem jest to to jak kolega sugerował coś do haka (pewnie idzie do jakiegoś modułu) i pytanie czy to znaczy że mogę sobie zainstalować hak po dołożeniu sterownika i brakującego okablowania czyli od sterownika do wtyczki haka ?
Rekomendowane odpowiedzi