Cristoforo Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 kup ori dysze od bmw 5 rocznik 2000 nowki z aso 60 zł szt i ładnie sie to prezentuje
Dibo Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Też mam mieszane uczucia co do kombinowania ze spryskami od BMW. Cristoforo montowałeś to u siebie ? Masz jakieś zdjęcia jak to wygląda ?
Cristoforo Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 nie montowałem ale sie tym wczesniej interesowałem bardzo łatwo to zamontować i dosc ładnie wyglada ale od bmw z serii 5 koszta smiesznie małe.
Gość Michał Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 No pomysł ze spryskami od E39 godny , ale cena 300zł za komplet Nie doczytałes, 150 za kpl, można uchodzic taniej
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 nieźle ja za 160zł miałem orginalne do audi
Kowicz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja mam wersję przed liftem i się właśnie zastanawiam nad ori od Octavii II czy od BMW. W sumie te od BMW fajnie by się prezentowały no i zawsze inaczej niż wszyscy
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Troszkę takie wystające suty Ja bym nie kombinował z obcymi gratami ..auto to auto ..a nie jakiś zlepek
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jestem zaa lepiej odłożyć i kupić orginał przynajmniej na pierwszy rzut oka przy xenonku nie bedzie widać że kombinowany
Kowicz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Tak się składa że oryginały tańsze od tych z BMW ale za to więcej rezania (chyba bo nie wiem czy są w każdym zderzaku uchwyty)
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak orginał montujesz to niestety i zderzak trzeba wymienić wieć tu jest przewaga nie orginalnych pod względem kosztów
Kowicz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Pamiętajcie że ja mam wersję przed liftem więc spryski nie są schowane jak po lifcie. Jedyny problem to te mocowania - wiecie może czy one są w każdym zderzaku czy tylko w tych ze spryskami?? Jeśli nie ma to albo coś wykombinuję albo zamontuję od BMW i problem z głowy.
Cristoforo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 te po lifcie sa tylko w zderzakach z fabrycznymi spryskami w aso pytałem sie czy dysze do sprysków przychodza razem z mocowaniami to powiedzieli ze nie wiedza... najtanszym rozwiazaniem sa z bmw seria 5 i wygladaja na czarnym zderzaku bardzo skromnie i sie nie rzucaja w oczy i nie sa to sterczace sutki a montarz banalnie prosty.zamów sobie je w aso bmw bo koszt to ok 110zł za dwie szt. jak przyjda obejrzyj sobie i jak stwierdzisz ze tobie nie pasi to nie bierz.przy tej kwocie nie powinni brac zaliczki jak chcesz miec ori to musisz kupic zderzak po lifcie z otworami koszt 350zł +spryski w aso 500zł +zaslepki 60zł+wezyki 30zł+silniczek+130zł jesli nie masz zbiorniczka pod drugi silniczek to musisz do kupic+malowanie+elektryk.
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 jak chcesz miec ori to musisz kupic zderzak po lifcie z otworami koszt 350zł +spryski w aso 500zł +zaslepki 60zł+wezyki 30zł+silniczek+130zł jesli nie masz zbiorniczka pod drugi silniczek to musisz do kupic+malowanie+elektryk. Taniej wyjdzie kupić zderzak od eSki :gwizdanie: Ja śmigam bez sprysków i jakoś nikt się nie czepia Co prawda planowałem i jak trafi się jakaś okazja to założę, ale na dzień dzisiejszy wilgotna szmatka i czyste
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 wilgotna szmatka Ja mam ręczne spryski...Mr. Muscle i ręcznikim papierowe
Dibo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja mam ręczne spryski...Mr. Muscle i ręcznikim papierowe Ja też tak mam
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja mam ręczne spryski...Mr. Muscle i ręcznikim papierowe burżuje ja to jak nie mam szmatki (tak jak ostatnio jak śnieg popadał) to biorę garść śniegu i jazda Trzeba sobie radzić
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wiem cos o tym też tak sie bawiłem ze szmatkami Aż nadażyła sie okazja i trafiłem na dobrą tanią sztuke wyszło mnie 500zł z malowaniem okazja konkret
Dibo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja mam ręczne spryski...Mr. Muscle i ręcznikim papierowe burżuje ja to jak nie mam szmatki (tak jak ostatnio jak śnieg popadał) to biorę garść śniegu i jazda Trzeba sobie radzić Polak potrafi, Polak da radę
Kozi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dzięki za podpowiedzi. Wiec tak. Mam juz ORI spryski - wysuwane, wraz z zaslepkami (o zgrozo w kolorze reszty auta ) w komplecie byla tez pompka Koszt 200 + przesyłka. Brakuje tylko zderzaka, czekam na okazje.
Dibo Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Brakuje najważniejszego Ale spryski w kolorze to duży plus
Rekomendowane odpowiedzi