cabanmat Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) WitamGdzie szukacie/sprawdzacie lub przez jaki serwis polujecie na tanie bilety lotnicze?? Najbardziej interesuje mnie Londyn i powrót Nie szukam super okazji cenowych typu odcinek Polska-Londyn za 1zł, tylko po prostu biletów w dobrej cenie. Edytowane 20 Marca 2016 przez cabanmat
Kamyk Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 ja dość regularnie zaglądam przede wszystkim na fly4free.pl, opcjonalnie mlecznadroga.pl wizz i ryan to oczywiste
maciejano Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 do Kamyk, sprawdziłeś na sobie np loty z DE np?? mozesz polecić tę stronke z ofertami?
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 do Kamyk, sprawdziłeś na sobie np loty z DE np?? mozesz polecić tę stronke z ofertami? nie przyznam że z F4F nigdy nic nie kupiłem lecz opinie maja bardzo dobre i kichy tam raczej nikt nie wciska
eryczek93 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ja do anglii latalem akurat ryanem i na ich stronie czasem tez trafiaja sie okazje. I taka ciekawostka bilety kupione w GB zazwyczaj wychodzily mnie duzo taniej nawet po przeliczeniu
yanekk Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Dużo tego jest na fly4free. Zarówno na ichniejszym forum jak i na portalu.
maciejano Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 jest jeszcze nasz rodzimy kayak, ale nie korzystałem jeszcze z żadnego.... dlatego pytanie, czy któryś z Was miał do czynienia? z kayak? lub F4F?? na F4F brak lotów z Polanda, jesli już się trafi to jakiś po ojczyźnie tylko, zatem można wybierać D najbliżej...
Rekomendowane odpowiedzi