szadziak Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 witam , mam takie pytanie czy ktos sie orjentuje jak to jest z dorobieniem takiego kluczyka . jest to nowy sprinter 07r , kluczyk "elektroniczny" bez grota... Pracownik go dzies posiał ...... i jest problem..( jest drugi...ale w razie W..) a mialem tylko 2, , pewnie tylko serwis.....tylko jakie koszty dzieki i pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Koszt około 1000 PLN plus dokodowanie do samochodu. Aby zamówić, trzeba się osobiście stawić w serwisie, zrobią ksero dokumentów tożsamości i dopiero zamówią kluczyk. Czas oczekiwania 10 dni roboczych (procedura bezpieczeństwa). Jeżeli samochód jest zarejestrowany na firmę, to osoba zamawiająca kluczyk musi mieć upoważnienie od firmy na zamówienie kluczyka. Jeżeli auto jest w leasingu, to dochodzi jeszcze upoważnienie od Leasingu dla firmy na zamówienie. Dzisiaj właśnie papier o stacyjke pisałem :gwizdanie: PS: zaglądnij do Czacha to pogadamy :
slaweq Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Ori Kluczyki są dośc drogie..., zgubiłem ostatnio mamie klucz z wbudowanym pilotem do peugeota 206. Zrobienie takiego samego ok 800 zł
loco87 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 A został Ci chociaż jeden kluczyk ? Jesli tak to mozna to dorobic pzoa aso. Ale w razie kradzieży są spore problemy....
szogun0 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Weź doczytaj, ze to kluczyk bez grota. Tzw. "rybka". I napisz gdzie takie dorabiają?
Rekomendowane odpowiedzi