Klima Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam, skrzynia w mojej a4 poszła na ryby a dokładniej synchronizatory bo cały olej jest w mosiężnych opiłkach. Powiedzcie mi gdzie można kupić części do skrzyni? znacie jakieś sklepy internetowe?
endriuu Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 szukaj na allegro. jesli nie znajdziesz samych synchronizatorow, dzwon do typkow ktorzy handluja skrzyniami
Klima Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 bardziej chodzi mi o nowe, ktoś pisał na forum że zmieniał...
tomek a4 2.8 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ze 2 lata temu mój kumpel szukał synchronizatorów do skrzyni 6 biegowej do audi i znalazł jedynie w ASO. Ja na Twoim miejscu wogóle bym się nie bawił w remonty. Można teraz dość niedrogo dorwać używaną skrzynie, a po remoncie może być różnie...
f16mysliwiec Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Mi tez w 1z poszla skrzynia, mechanizm ruznicowy przy 280tys km , i za 500zl zrobili mi ja z gwarancja na 6 miechów , oczywiscie przy okazji wyszlyu inne zeczy ze synchr 3 biegu juz padal itp itd , skrzynia chodzi lux juz prawie rok
Klima Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 trochę sie boję używanych skrzyń, ale jeśli takie wyjście będzie lepsze to tak zrobię. Czy w passatach B5 były takie same skrzynie? jutro bym zapytał w ASO VW o te synchronizatory
pawelklucz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Miałem taki sam problem z 1Z, kupiłem nowe synchronizatory 3 i 5 w ASO, koszt zakupu 120,00
spetsnaz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam, skrzynia w mojej a4 poszła na ryby a dokładniej synchronizatory bo cały olej jest w mosiężnych opiłkach. Powiedzcie mi gdzie można kupić części do skrzyni? znacie jakieś sklepy internetowe? Lepiej poszukaj całej skrzyni. Jestem właśnie po wymianie skrzyni w swoim 1Z. Udało mi się kupić skrzynię EEN z VW Passata z 2003 roku.
mroova81 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Do B3 zaśpiewali mi kiedyś 200PLN za sztukę (nowe).
Rekomendowane odpowiedzi