Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Synchronizatory - gdzie można kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skrzynia w mojej a4 poszła na ryby a dokładniej synchronizatory bo cały olej jest w mosiężnych opiłkach. Powiedzcie mi gdzie można kupić części do skrzyni? znacie jakieś sklepy internetowe?

Opublikowano

szukaj na allegro. jesli nie znajdziesz samych synchronizatorow, dzwon do typkow ktorzy handluja skrzyniami

Opublikowano

Ze 2 lata temu mój kumpel szukał synchronizatorów do skrzyni 6 biegowej do audi i znalazł jedynie w ASO. Ja na Twoim miejscu wogóle bym się nie bawił w remonty. Można teraz dość niedrogo dorwać używaną skrzynie, a po remoncie może być różnie...

Opublikowano

Mi tez w 1z poszla skrzynia, mechanizm ruznicowy przy 280tys km , i za 500zl zrobili mi ja z gwarancja na 6 miechów , oczywiscie przy okazji wyszlyu inne zeczy ze synchr 3 biegu juz padal itp itd , skrzynia chodzi lux juz prawie rok ;)

Opublikowano

trochę sie boję używanych skrzyń, ale jeśli takie wyjście będzie lepsze to tak zrobię. Czy w passatach B5 były takie same skrzynie? jutro bym zapytał w ASO VW o te synchronizatory

Opublikowano

Witam, skrzynia w mojej a4 poszła na ryby a dokładniej synchronizatory bo cały olej jest w mosiężnych opiłkach. Powiedzcie mi gdzie można kupić części do skrzyni? znacie jakieś sklepy internetowe?

Lepiej poszukaj całej skrzyni. Jestem właśnie po wymianie skrzyni w swoim 1Z. Udało mi się kupić skrzynię EEN z VW Passata z 2003 roku.