.Pablo. Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ja miałem zestaw naprawczy od razy wymieniłem na pełnowymiarowe kolo zapasowe. Masz wystrzal czy rozetniesz oponę i masz gigantyczny problem. A tak lewarek klucz i jazda. :-)
szakal222 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 No ja tez mam 5 fele z kapciem na pokladziew razie czego ,mimo tego ze mam assitance to nie mam nigdy czasu czekac
szakal222 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 No a jak , zreszta ja lubie jezdzic po niemieckich autostradach 180-200 lecisz pare godzinek po pracy i w domu na weekend ,szkoda tylko ze coraz wiecej ograniczen sieja,i jezdzi sie coraz dluzej ,albo placi eurusy za kare
Robberto Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Odswieze temat. Wczoraj wymienilem niszczesna zime na lato i co sie okazalo: zimowka z ktorej wyszly druty to stara opona z 2007 roku marki federal. Mysle ze wiek opony byl przyczyna jej uszkodzenia. Fakt,moja wina ze tego nie dopilnowalem ale auto kupilem ok rok temu z dwoma kompletami kol gdzie stan bieznika byl bardzo dobry i to nie wzbudzilo moich podejrzen co do wieku opony. Teraz lato mam dunlopy z 2014 wiec ten sezon powinienem przejezdzic. Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Robberto
YATES Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jeździsz po autostradzie na oponach jak nasz Prezydent
Rekomendowane odpowiedzi